Теди Бургазлиева тъне в лукс (Живее в Америка като принцеса)

https://hotarena.net/az-jenata/tedi-burgazlieva-tane-v-luks HotArena.net
Теди Бургазлиева тъне в лукс (Живее в Америка като принцеса)

Теди Бургазлиева се глези като за световно. Мис България може и да тъне в забвение в България, но в Америка я гледат като кралица, видя HotArena.



От снимките й в социалната мрежа става ясно, че манекенката не просто е гледана и глезена като принцеса, но също така и че е посегнала към скалпела. Теди сама си пуска снимки с новата визия, както и от луксозния си начин на живот.



Моделката споделя с фенове и приятели снимки от луксозните си вечери из шикозни ресторанти и скъпи хотели. Освен това по всичко изглежда, че си има и таен обожател, който не спира да й поднася любопитни изненади.


Всеки ден.


Както изглежда манекенката има мъж до себе си, който й дава, всичко, от което има нужда или което пожелае. Нищо чудно, че миската предпочита да стои далеч от светлините на прожекторите и отказва да влезе във фокуса на внимание на родните медии.



А и макар и забравена у нас, в Америка се радва на живот, като на холивудска звезда, пише „Блясък“.

9 Коментара

IIIIIIII

преди 9 години

Теди Бургазлиева тъне в ЛУК ЛУК НАИСТИНА!!!

Коментирай

хаха

преди 9 години

Ахаха, с тази подута муцуна... много Лук е яла!

Коментирай

Към драскачите в сайта

преди 9 години

Добре е да се прави разлика между думичките лук и лукс! Пак сте се изложили :)

Коментирай

надя

преди 9 години

явно някой не е запознат с естествената красота на Бургазлиева,което е жалко. Познавам я преди да стане мис пак си беше ,както сега .това не са корекции,а красота,която примерно тъпото Николета я постигна с изкуственост . Теди сама си изкарва парите ( за сметка на някой ) ,има си собствена модна линия ,а и е художничка. В америка се зачитат художниците не като в българия

Коментирай

Ужас

преди 9 години

ЕСТЕСТВЕНА КРАСОТА?! ХАХАХАХАХАХАХ, ТИ КАКВО КАЗА...

Коментирай

надя

преди 9 години

еми като имаш друг пример за естествена красота дай го

Коментирай

жш

преди 9 години

Много дълго лице име. Някак разваля пропорциите и симетрията на физиономията й. А за този лук каквото се хванахте, сякаш че е края на света и сякаш не стана ясно на всички, че просто е изпусната една буква. Много дребнаво. Едно е грешка от неграмотност, друго е от невнимание.

Коментирай

Киki

преди 9 години

Много е красива! И с тези изумрудени очи е магнетична

Коментирай

Валя

преди 7 години

Много е красива!Ето това е естествена красота,не с корекции като повечето

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.