Тежък инфаркт покоси Сашо Роман (Открит в банята от жена си, спасиха го на косъм)

1875
17 Май 2015, 15:00


Сашо Роман живее втори живот, след като прекара тежък инфаркт, разбра HotArena!

 

Сърцето свило певеца на вечния чалга хит „Побелях и остарявам” преди няколко седмици, научи „Уикенд” от негови колеги.

 

Прилошало му, докато си взимал душ в дома си сутринта. Малко по-късно се строполил на пода. Със сетни сили успял да извика за помощ. Добре че в банята влязла съпругата му, която взела необходимите мерки, оказала първа помощ и закарала певеца до болницата.

 

Сашо Роман е бил спасен от лекарите буквално на косъм. Той престоял няколко дни в клиниката, след което е изписан за домашно лечение. Операцията е била успешна, на изпълнителя му е забранено всякакво физическо усилие. Докторите настоявали да отслабне с поне 15 килограма, както и да спре всякакъв алкохол и цигари.

 

„Това няма как да стане”, вдигнал рамене ретро чалга звездата, който от години пие по бутилка уиски на вечер за норматив.

 

Въпреки настояванията на белите престилки да си почива, Сашо продължава да пее. Ромският певец, който вече е на 62-годишна възраст, тръгнал на участия по кръчмите буквално дни след инцидента. Тарифата му е символична - 700 лева, но винаги събира хора, зажаднели за песните му. „Цялото семейство на мен чака, как няма да работя? Нали ще изпукаме от глад”, казал музиканта.

 

Това е втория инфаркт, който Сашо Роман преживява. Преди 10 години изпълнителя на „Побелях и остарявам” се размина на косъм от смъртта, след като получи тежък разрив на сърцето след алкохолна вахканалия. Тогава певеца бе спрял за известно време алкохола, но впоследствие пак се върна към вредния си навик.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени