Тежка катастрофа с Красьо Черния! (Помлял БМВ-то си на магистрала „Тракия“)

3125
03 Октомври 2014, 12:00


Красимир Георгиев – Красьо Черния е оцелял като по чудо в тежка катастрофа на магистрала „Тракия“ преди около месец, научи HotArena.net.

 

Аферистът е блъснал тузарския си автомобил БМВ 7-а серия в мантинелата на магистрала в района около Стара Загора, след като бил засечен от тир. Познати на Красьо Черния разкриват, че той се е движел с изключително висока скорост – над 160 километра, когато пътят му бил препречен от тежкотоварен камион, изпреварващ неправилно, съобщи в. „Всеки ден“.

 

Плевенският лобист успял в последния момент да избегне удара, като свил вляво и се ударил с висока скорост в мантинелата. Баровецът се отървал без нито една драскотина, но пък беемвето му било напълно съсипано.

 

От КАТ съставили протокол за пътнотранспортното произшествие, но информацията не се появила в официалния бюлетин на МВР заради нежеланието на Красьо Черния отново да се набива на очи на медиите.

 

Скандалният бизнесмен се зарекъл да прави курбан на датата, на която катастрофирал и оцелял по чудо, а междувременно си поръчал ново возило. Отскоро смуглият баровец с неизменния златен ланец на врата шофира черно „Ауди“ А8 с регистрационна табела СА 8383, купено за 200 000 лева от официалния вносител на немската автомобилна марка.

 

Името на Красимир Георгиев нашумя през 2009 г., когато няколко членове на Висшия съдебен съвет разкриха, че бизнесменът от Плевен кадрува в съдебната система и иска 200 000 лева рушвет от магистрати, за да ги уреди на ключови позиции в прокуратурата и в съда. Впоследствие срещу Красьо Черния стартираха няколко съдебни производства, но единствената присъда, която получи той, бе за укриване на данъци.

 

През 2012-а Красимир Георгиев се призна за виновен, че е укривал данъци и се съгласи да плати на държавната хазна 123 000 лева, начислени му след ревизионен акт от НАП.

 

Смуглият баровец не успя да обясни пред Темида и откъде разполага с 4,5 милиона лева.

 

Първоначално Красьо Черния твърдеше, че парите са му дадени като заем от неговия приятел Александър Попов, после пък оповести, че милионите били на евреин, назоваващ се Арон Езра, който ги оставил на отговорно пазене в България. Самоличността на чужденеца обаче така и не можа да бъде установена от родните магистрати.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени