Тежката милионерка Евгения Банева изплаши зрителите с провиснали бомби (ФОТО)

https://hotarena.net/laifstail/tejkata-milionerka-evgeniia-baneva-izplashi-zritelite-s-provisnali-bombi HotArena.net
Тежката милионерка Евгения Банева изплаши зрителите с провиснали бомби (ФОТО)
Съпругата на сочения за олигарх – консуматор на червени куфарчета Николай Банев – Евгения, лъсна полугола. Пищната баровка изглежда е готова да се снима в горещ филм, цъкат невярващо фейсбукари, които споделят в социалната мрежа пикантни снимки на Евгения.

Пазвата на тежката милионерка лъсна покрай репортаж на лайфстайл телевизия за възстановения й от пожар палат в столичния квартал „Бояна“. Семейният дом лумна преди няколко месеца, като огънят нанесе щети за 1 млн. лева, научи HotArena.

Брюнетката развя не цици като яка млекоцентрала пред камерата на частния канал, докато обясняваше на кои архитекти се е доверила за построяването на палата, наричан от нея „корпоративна резиденция“.  При всяка жестикулация бюстът на Банева щедро се разливаше за радост на ококорените зрители. 
За съжаление въпреки пластичните операции „бомбите“ на Жени Банева не са опазили стегнатия си вид. Под давността на годинките гърдитеи са заприличали на пихтиеста маса.

От предаването става ясно, че за по-малко от 6 месеца, откакто домът на бизнес семейството, фалирало куп предприятия, бе запален, двамата са успели да го възстановят напълно. Съседите на Баневи и досега твърдят, че палежът е бил умишлено предизвикан от самите тях, с цел да припечелят сериозни суми от застраховките. Това обаче така и не беше доказано. Покрай огнената интифада лъснаха кадри как целият салон за гости и голяма част от мебелите са се превърнали на пепел. За отрицателно време обаче всичко бе възстановено, като дори са добавени още по-скъпи аксесоари, доставени от цял свят, пише \"Таблоид\". 

6 Коментара

Veni

преди 7 години

DOLNI BOKLUCI DA PUKNETE DANO !! MRUSNI GADOVE I VIE DECATA VIIII DA IZGNIETE KATO JIVOTNI !!! MEUSNI TVARI TAKIVA

Коментирай

Getsbi

преди 7 години

Dobar MILF e ,ima sex mnogo v kaka Jenq..kajete kade da gledame interviuto

Коментирай

Анна

преди 7 години

Е стига де, чак пък деца да кълнете... Вие сте по-зле и от нея.

Коментирай

Варна

преди 7 години

Свършиха куфарчетата с пари и бомбите и увиснаха

Коментирай

ani

преди 7 години

ole,kakva dropla!

Коментирай

Ivo

преди 7 години

Gnusna ciganka

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.