Тежко детство и ПОБОЙ карат ДесиСлава и до днес да бяга от мъжете! (Вижте ужаса, който е преживяла)

2154
18 Октомври 2015, 11:00


Редакторска плесница

 

ДесиСлава рядко говори за детството си. Фолк певицата предпочита тази страница да остане завинаги затворена заради ужаса, който е преживяла като малка, узна HotArena.

Изпълнителката и майка й дълги години са били жертви на психически тормоз и побой от втория мъж на родителката й.

 

„Не пожелавам на никого да гледа как всяка вечер пияният му баща вика и крещи за всяко нещо. Не искам никога повече да треперя кога и за какво ще е следващият шамар или ритник. Никога няма да допусна подобно нещо отново в живота си“, с горчивина се зарича ДесиСлава.

 

И допълва, че заради тормоза от детството дълги години след това не е била способна на близост и интимност.

 

Пастрокът й бил много интелигентен човек, но с годините се пропил. От него майката на Деси ражда две деца, за които по-голямата им сестра се налага да се грижи.

 

Дълго време певицата и майка й търпят скандали и побой, докато накрая родителката й не се решава на раздяла. В деня, в който майка й Женя намира смелост да напусне насилника, си тръгва с насинено око и треперещи ръце.

 

По-късно пастрокът на Деси се разболява от цироза на черния дроб, но почива от хематом в мозъка след пиянски припадък.

 

Забрави откъде е тръгнала

 

В Хисаря, където Деси дълго време е живяла, говорят не особено добри неща за певицата. „Много е лошо да си гламав, да си прост, да не знаеш какво да говориш. Защото Десислава забрави откъде е тръгнала“, разказва Хисарския поп, при когото е работела майката на певицата.

 

„Веднъж я помолих да ми изпее една песен в ресторанта ми, а тя ми отвърна: „Аз в такива долнопробни заведения не мога да пея“. А майка й работеше в това заведение“, спомня си Хисарския поп с възмущение.

 

Стела Йорданова

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени