Тежко разкритие! Маги Желязкова живее на хапчета

6323
22 Ноември 2015, 15:00


Маги Желязкова полага жестоки грижи, за да изглежда безукорно. Единствено бившата миска знае на какви лишения се подлага всеки ден, за да е слаба и стройна, а хормоните й да са в норма, научи HotArena.

Външността й изглежда като природна даденост, но истината е, че Маги всеки ден приема различни медикаменти, за да е здрава и жизнена. Тренировките в залата също не били само от суета, а за да се поддържат процесите в тялото й възможно най-балансирани.

Една от най-големите болки на миската е, че от години безуспешно се бори със здравен проблем. Къдрокосата манекенка има увеличен възел на щитовидната жлеза. Заради рисковете за здравето си Маги била принудена ежедневно да приема таблетки и редовно да посещава лекари, които да я изследват поне 3 пъти в годината.


„Много жени се борят със същото. Не се приемам за специална”, казва Желязкова.


Благодарение на своите грижи за здравето преди време научила, че спешно трябва да се подложи на операция. Имало съмнение, че увеличения възел не е доброкачествен и може да е сигнал за рак. За щастие, обаче веднага щом бил изрязан лекарите установили, че няма никакви опасности за живота на миската и я успокоили.


„Операцията не беше тежка, но това е първият сериозен здравен проблем, който съм имала и го изживях много тежко. Трябва да пия хапчета до края на живота си, но благодарение на други жени, които са преминали през това зная, че може да продължиш напред и с болестта”, издава Маги, пише "Уикенд".


Стресът покрай интервенцията й бил точно преди 40-тия й рожден ден. Така от суеверие Желязкова решила да не дава много гласност на юбилея си. Друго събитие също я накарало да е по-смирена в щастието си. Малко след операцията любимият й мъж катастрофирал зверски и се разминал на косъм от смъртта.


Връзката ми с Георги е подарък на съдбата. Мога да кажа смело, че за пръв път в живота ми съм истински влюбена. Моят брак беше 13 години компромис. Не съм харесвала много неща, но съм се съобразявала в името на семейството и детето” споделяла е миската.


С бившата барета и настоящ бизнесмен се запознават случайно в Поморие. Точно няколко дни по-рано тя се е скарала зловещо със съпруга си Боби.


Той дори я гони от дома си и я предупреждава, че ще поиска развод. Маги е приютена от свои приятелки, които я срещат с Георги. Това се оказва съдбоносно за живота й за напред и я убеждава, че може да вярва на мъжете, въпреки лошия си опит от миналото.


Покрай мускулестия мъжага Желязкова дори започва да се замисля дали да не стане майка още веднъж. Двамата обсъждали идеята многократно и дори се посъветвали с поотрасналия син на миската.

Тя искала да е сигурна, че момчето й няма да се почувства изоставено от майка си, която създава ново семейство. Чак сред уверенията му, че е съгласен на братче или сестриче, Желязкова се консултирала със специалисти за възможността да роди.


Не е на всяка цена да стана майка. Ако е писано ще се случи, но не искам да си правя планове”, отсичала миската запитана по тази деликатна тема.


Самата тя изпитвала известни притеснения, че хормоналните й проблеми може да се окажат проблем за наследник от новия й мъж. За това и от сега се готвела за идеята, че й е минало времето за още бебета. Да сменя памперси и да готви бебешки пюренца изобщо не била най-голямата мечта на живота й. Единствено от желанието на мъжа в живота й зависело дали ще роди пак.


„Бих направила всичко за Георги”, обяснявала Маги, без да крие, че в последните години на него дължи щастието и хармонията си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени