Телевизията на „Кремъл“ ухажва „Ритон“ - канят ги в предаване на „Россия 1“

993
03 Юли 2017, 11:25


Покана да вземат участие в специално предаване, посветено на живота на Филип и Бедрос Киркорови са получили Катя и Здравко от "Ритон", шише ПИК. Приглашението е дошло от руската държавна телевизия "Россия 1", която заедно с още някои канали, като "Первый", "Россия 24", е считана за близка до Кремъл.

Едва ли дружбата между звездното семейство и семейството на руския певец с български корени е тайна за някого. Самият Киркоров неведнъж е споделял, че дължи своята кариера и популярност именно на нашия дует.

Част от снимките за предаването са били миналата седмица в Москва, за където Катя и Здравко е трябвало да летят. Неотложни професионални ангажименти обаче са отменили пътуването, снасят информатори от бенда на "Ритон".

От "Россия 1" се свързали с дуета дни преди снимките и нямало възможност за бърза реакция, тъй като в момента ежедневието на певците е под пара - от една страна чисто организационно подготвят юбилея си "Музика и любов" на 18 октомври, от друга записват и песните за новия албум. Освен всичко това графикът им с гастроли из страната бил пълен и било невъзможно да отменят в последния момент няколко концерта.

Катя и Здравко са поднесли извинения си в специално писмо до "Россия 1", че заради напрегнатата си програма нямат възможност да пътуват до Москва за предаването за Киркорови, издава още нашата агентура.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени