Теодора Духовникова: Азис е никой!

https://hotarena.net/az-jenata/teodora-duhovnikova-azis-e-nikoi HotArena.net
Теодора Духовникова: Азис е никой!

Актрисата Теодора Духовникова не е от хората, които си мълчат. И не се страхува да го покаже, научи HotArena.


Звездата прояви типичния си хаплив стил и изрази мнението си, относно истерията около новото парче на Азис—„Мотел”.

Видеото предизвика истинска полемика в чалгата, а и извън нея. Неколцина, имащи претенции за специалисти по култура, дори изцепиха, че парчето е изключително стойностно, пише „България днес”.

Изглежда Теди не е на съвсем същото мнение и не пропусна да го сподели. Красавицата изрази позиция, че превъзнасянията към Азис са силно преувеличени.

Културата може без всеки един от нас. Тя е жива, дишаща, променяща се. И малко гении са имали силата да й влияят.


Всъщност на Азис изобщо не му пука дали го харесвам или не. Защото аз съм никой, Азис е никой, вие сте никои , а културата ще продължи с нас или без нас”, коментира още Теди.


Мнозина обаче са убедени, че тя не е права. Поне що се отнася до Азис, тъй като той се смята за международна звезда.

6 Коментара

Сани В.

преди 6 години

Госпожо,не така........Песните на Азис си ги припяват много хора,и всеки в БГ знае кой е Азис!Далеч съм от мисълта да толерирам изцяло чалгата,защото и аз самата не я слушам,но специално Азис............А вие..........с какво сте известна,с няколко роли и това е!Не омаловажавайте таланта ...............

Коментирай

да

преди 6 години

Ти не си на ясно , че тя изписа доста редове във възхищението си от Азис, тя не иска да го оплюе, а има на предвид , че рядко в света изобщо за всички тези хиляди години има до толкова успешни шедьоври, които да останат в историята. А културата е, тази която винаги остава.

Коментирай

Мими

преди 6 години

Госпожа Никоя не се слагай до Азис. Защото никой не е чувал за тебе. Тъпо е никой да квалифицира Някой

Коментирай

Хехе

преди 6 години

Теодора е от друго измерение! Както каза Сано,ако се беше родила в една Франция сега щеше да е световно известна. И между другото Тя играе в много чуждестранни продукции. Но просто българите трудно се издигат с тази професия. А Азис....той пее само в Турция,има признания много наистина,но са в различни сфери за да се сравняват...

Коментирай

h

преди 6 години

Мими, неграмотна си като идола си.

Коментирай

ivo

преди 5 години

айде пак светът ни е виновен за липсата на реализация ;) ако се беше родила в "една Франция", щеше да е също толкова световно неизвестна, колкото е и днес. има много примери за българи, станали световно известни, родени в България.... май не географската ширина е пречка, а друг, по-сериозен дефицит, а? ;)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.