Теодосий Спасов няма нищо против любовника на жена си

8321
19 Май 2014, 10:21


Бойка Велкова от години люби двама мъже едновременно – съпруга си Теодосий Спасов и с 16-години по-младия от нея актьор Стефан Спасов. Кавалджия No.1 в България е наясно, че жена му го мами и няма нищо против, научи HotArena.net.

 

Първоначално, когато тръгна клюката за връзката между Бойка и Стефан, те излязоха със становище, че това е долен слух. В последствие всичко се оказа истина.

 

И двамата мъже в живота й носят фамилията Спасов и дори визуално доста си приличат. Единствената им разлика е в годините – младокът е с 13 години по-мъничък от музиканта.

 

Теодосий бил широко скроен и грам не се сърдел на палавата си съпруга. Женени са от 26 години и по взаимно съгласие решили връзката им да е по-скоро духовна, отколкото интимна, или с една дума – отворена, пише в. „Всеки ден“.

 

От 6-7 години Бойка е със Стефан. Заедно са на сцената, както и обикалят заедно страната с постановките.

 

Младият Спасов, когато не играе на сцена с нея, я посреща пред театъра винаги с роза, разказват техни познати.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ГЕОРГИЕВА
преди 2 години
0
АХ, ТАЗИ БОЙКА, НЕ ОСЪЗНАВА ЛИ КАКВО СЪКРОВИЩЕ Е ПРИТЕЖАВАЛА? ТЕОДОСИЙ, НЕ СЪЖАЛЯВАЙ – СЕГА И СЛЕД ВРЕМЕ СИ ЕДИНСТВЕН И НЕПОВТОРИМ !!! ЖИВОТЪТ Е ПРЕД ТЕБ, БЪДИ БЛАГОДАРЕН НА СЪДБАТА, ЧЕ ТЕ Е ОТЪРВАЛА ОТ "СЕКСУАЛНО ЧУДОВИЩЕ"... СТАРИНИТЕ НА ЧОВЕК СА ОСЪЗНАТИТЕ, С ПОДОБНА ДУХОВНА КРАСОТА НА ТВОЯТА, ЩЕ СРЕЩНЕШ ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
fifa
преди 3 години
-5
Mале ще повърна от тези евроценности,а стария Спасов дали лапа на младия спасов спермата като целува току що унодената си жена или и той обича млади петлета,язък за кавалджийската му дарба
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени