Тери Хатчър от „Отчаяни съпруги“ с шокиращи разкрития на събитие на ООН

2509
01 Декември 2014, 11:29


Звездата на сериала "Отчаяни съпруги" Тери Хатчър направи шокиращи разкрития на събитие, организирано от Организацията на обединените нации в памет на международния ден за борба срещу насилието над жени. Актрисата изнесе реч, по време на която проговори за трагичен опит за насилие върху нея в детството.


Оказа се, че актрисата съвсем не е имала щастливо и безметежно детство. А е била обект на насилие от член на семейството си.


Като малко дете Тери станала обект на тормоз от страна на чичо си. Кошмар, който и до днес не може да забрави.


„Бях уверена, че това е по моя вина и обвинявах себе си за това, което ми се случи. Не смеех да кажа на никого за станалото и жестоко се срамувах от преживяното.


Въпреки това започнах да се държа толкова странно, че майка ми реши да ме държи далеч от чичо ми. Повече не го видях, но никой в семейството ми не ме попита какво точно се е случило“ — разказа 49-годишната актриса.


Актрисата разказала, че злоупотребите с нея били прекратени, когато била 8 или 9 години, но нейният чичо Ричард Хейс Стоун злоупотребил и с други момичета, включително и жертва, която по-късно се е самоубила.


Когато научила, че нейният чичо злоупотребявал и с други момичета, Тери решила да се обърне към местния прокурор и му разкрила истината за преживяното от нея. След това Стоун е осъден 14 години затвор, а тя никога повече не го видяла.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени