Терминатор! Асен Блатечки се похвали: Бил съм с над 150 жени (Изумителни подробности ТУК)

2009
21 Октомври 2016, 16:00


На приливи и отливи върви връзката на актьора Асен Блатечки с дългогодишната му половинка и колежка Катерина Горанова, научи HotArena. 

Двамата отново са във фаза, в която често нощуват под един покрив, но това далеч не означава, че любовта им е в период на възход. Отношенията им изобщо не са стабилни, но сега Катерина е решила да си затваря очите и да не забелязва очевидните изневери на бащата на единствената си дъщеря.

Вече повече от 15 години Асен и Катерина са в отношения, които много наподобяват брак, но без подпис пред държавата. За никого в арт средите не е тайна, че Блатечки доста си хойка и всяка млада колежка, която се изправи пред погледа му, неминуемо става обект на ухажване.

Дълги години Катерина си затваряше очите за тези забежки на бащата на дъщеря си. Самият той се хвалел, че през живота си е имал отношения с над 150 дами. И това положение се приемало у дома, докато един ден актьорът не забремени колежката си в „Стъклен дом“ Диляна Попова и това не преля чашата на търпението й.

Горанова не била толкова потресена от новината, че са й сложили нови рога, колкото от факта, че поотрасналата й дъщеря Катерина ще бъде подложена на голям стрес от новината. След време момичето спряло да се впечатлява от слуховете, които периодично вървят за аферите на баща му с една или друга колежка.

Достатъчно й било, че го виждала редовно – нещо, което трудно може да се каже за другото дете на Асен. Синът му Борил от Диляна Попова често е пренебрегван и без да търси конфликти, манекенката го намеква не веднъж в интервютата си. Блатечки обаче се оправдавал със своята ангажираност и нямал никакви намерения да променя това положение, пише "Таблоид".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени