ТЕРОР в Гласът на България! Слави разплаква таланти, тормози журито

4860
11 Април 2013, 12:59


Редакторска плесница

 

Деспотичният характер на Слави Трифонов започва да се отразява все по-зле не само на талантите от „Гласът на България“, но и на журито, научи HotArena.net.

 

Дългия присъства ежедневно на репетициите и тормози с коментарите и критиките си участниците в музикалното риалити. Вече няколко деца се разплакаха заради негативното му отношение. Журито също се налага да търпи капризите на продуцента и работи в пълен мрак.

 

Причината за това е, че силното осветление дразни очите на Слави и по време на репетиции той е забранил да се пускат прожекторите. Така в залата е тъмно като в рог и за журито е истинско мъчение да се справя с работата си.

 

Това ясно се видя и от зрителите в предаването „Преди обед”, където и Вики, Данчо Караджов, Миро и Преслава се взираха с мъка в списъците с песни, които трябва да изпълнят подопечните им кандидати за слава, писа „Всеки ден“.

 

Журито работи под постоянно напрежение и това се отразява на изпълненията на талантите.

 

Като прибавим и критичното отношение на Слави към тях,

 

напрежението в „Гласът на България“ може да се реже с нож.

 

Някои от участниците вече проляха сълзи от гняв и срам заради деспотичното поведение на Дългия.

 

„Ние ако бяхме идеални, нямаше да сме тук, а вече щяхме да сме звезди”, през плач обясни на екрана една от кандидатките за слава Няголета Желева. Тя бе една от най-потърпевшите не само заради пропуските в пеенето, но и заради излишните килограми. Слави винаги е бил перфекционист относно външния вид на участниците и пълничките хора никак не му се нравят.

 

Този понеделник Маргарита от отбора на Миро също доста си поплака, след като бе изгонена.

 

„Това не е конкурс по красота или дефиле на анорексични манекенки. Ние сме талантливи, имаме дар от бога и не бива да ни съдят по външния вид. Освен това, неслучайно шоуто се казва „Гласът на България“ и кастингите са насляпо – защото в този формат гласът е най-важен, а не визията“, негодуват някои от елиминираните вече таланти.

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени