Тервел и Станка се прецакаха! Никой от двамата няма да спечели шоуто?! (ВИЖТЕ ЗАЩО)

6448
13 Ноември 2013, 17:00


Сочените за най-добър пример за подражание Тервел Пулев и Станка Златева се превърнаха в едни от най-антипатичните участници, разбра HotArena.net.

 

Ужасно клиширано е твърдението, че боксьорът или златното момиче трябва да победят в шоуто само защото са олимпийци. Никой не отрича постиженията им в спорта и за това биват дълбоко уважавани от българския народ, и не само.

 

В случая зрителите не бива да се подвеждат на манипулацията, че се избира човек,  достоен да бъде пример на поведение.

 

Какво показа Тервел? Според аудиторията на „ВИП Брадр“ - нищо. В началото натрупа актив от точки, когато излезе, че Лияна му се натиска. Първите негативи срещу него лъснаха, когато той си изми ръцете с нея пред цяла България, без никой да го е питал – гузен, негонен бяга.

 

След това се остави да бъде безпощадно манипулиран от Ваня Червенкова и сега е един от най-верните й роби, с които тя разполага.

 

Показа и двуличие – фолк певицата му се оплака, че мама Фотка й се сърди, заради това, че е номинирала Мариан като фаворит за финала. Той я успокои, след което пред бизнес дамата обсипа змии и гущери по неин адрес.

 

А сега за Станка Златева. Зрителите се разочароваха, че тя не умее да прощава. Дори преглътнаха факта, че тя не е особено начетена, докато Пламен Медаров бе покосен от критики, заради бедната му обща култура.

 

При мъжкото момиче сякаш се прощава байганьовщината само защото има успехи в спорта, но както каза Ирина Флорин - всички са влязли в Къщата при равен старт. Резултатите на всеки отвън - са без значение вътре.

 

Потребителите, които следят нон-стоп живото излъчване с възмущение коментират, че златното ни момиче по борба от обед започва да пие вино със спрайт. Преди дни една чаша от „коктейла“ Станка я е изпила на две глътки.

 

Да не говорим постоянните й разговори за ракия, която и в шоуто показа, че доста обича да си пийва.

 

С тези черни точки олимпийците поставиха препятствие пред победата си в шоуто. В Къщата като представяне има далеч по-достойни, част от които вече са вън. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
MItko
преди 4 години
0
pf yjasni ste we smotlio
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Генерал
преди 4 години
0
Естествено, че няма да спечелят. Това ще направи любовника на продуцента Радо Тушев - мъжката проститутка Мариян! Винаги този мазен гей Радо решава кой да спечели, така беше и с Део, и с Орлин (два пъти) и македноца Лестер... Срещу редовни секс услуги печелят хубавите момчета, не го ли разбрахте това...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
преди 4 години
-1
Не упреквам Тервел, че се дистанцира от Лиляна.Колкото и да се опитват да и дигат рейтинга, не става.Тя си е едно леко, пресметнато наивно и дори с малко инфантилно поведение.Жалкото е, че много мъже се хващат на това и когато си дадат сметка, че такива, като нея, може да я има всеки /общата /,се дистанцират.Тя не е пет годишна, а е майка и лековатото и поведение е повод за неуважение. А Станка не е длъжна да прощава на една самозабравила се селянка, която далеч не беше пример за подражание с непрекъснатото си завиране на носа тук и там.И точно защото възпитанието изисквало да простиш, съществуват нагли и вечно компетентни женички, като мира. Далеч не беше първа красавица, като развяваше гол задник по бански, но никой не и каза да наметне с нещо завехналото си половин вековно тяло. Много е лесно да смачкаш някого пред цяла България и после да се извиниш.Това просто е безочливо лицемерие.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mirbormar
преди 4 години
-5
Тервел може и да се е предал сам, но за Станка- какво по-истинско искат хората?!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Истина
преди 4 години
-12
Нещо се стремите да ни агитирате ли? Защо да не спечелят? Кой да спечели - неграмотника Пламен или курвата Лияна? Кой е платил повече на продуцентите? Няма ли поне веднъж да спечели достоен човек без протекции?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени