Тервел Пулев: Андреа говори свободно 3 езика, отстоява мнението си и е борбена! Вижте каквото каза боксьорът за бебе Аспарух и има ли нещо общо с Лиана

20274
09 Юни 2016, 10:23


Тервел Пулев е един от най-успелите български спортисти. Печели бронзов медал, единият от общо двата медала за България, на последната Олимпиада. Брат е на Кубрат Пулев. Ето какво споделя Пулев в интервю за вестник „ШОУ“.

Тервел разказва, че раждането на второто му дете за него е много важен момент. Бебето носи името на хан Аспарух по традиция в семейството.

„Баща ми, лека му пръст, ревностно налагаше родолюбивия дух в семейството. Много му благодаря, че ми даде основа и начин на мислене. Следвайки тази традиция, дойде името, както на първия ми син, така и на втория“, споделя Тервел. Първият син на семейството е кръстен Калоян.

Пулев коментира и слуховете за раздяла със съпругата си съвсем конкретно и категорично:

„В съвместния ни живот с Диана, а предполагам, на всички хора, е имало трудни моменти. По това се вижда дали връзката и любовта на двама души е по-силна, когато превъзмогнат трудните моменти“.

Тервел се връща в детството си споделя, че с брат си Кубрат Пулева са били палави деца, които са правили доста пакости, но в никакъв случай не са били лоши, а буйни момчета.

„Извън ринга не съм провокатор. Такъв човек съм, не се закачам. Когато не си ти проблемът, рядко ще се наложи дори да се сбие човек при самоотбрана. От дете не съм се бил на улицата.“

Тервел Пулев се смята за успял спортист, защото отнесе медал от последната Олимпиада в Лондон в бокса. „Нации като Америка и Германия нямат медал, а аз успях да окича България с този така очакван успех“.

Слуховете за фолк певицата Лиана и участието си във „ВИП Брадър“боксьорът коментира така:

Не съжалявам че влязох във "ВИП Брадър“, ако имах възможност пак ще участвам. Лиана не съм я виждал на живо освен в предаването. От нея нямам много впечатления, но като излязох от Къщата гледах записи и видях, че тя много се разстрои, когато завих, че нямам нищо общо с нея“, отсича Тервел.

Той споделя и мнението си за Андреа, която е жената до брат му от доста години и той познава извън образа, който хората виждат.

„Андреа говори свободно три чужди езика. Също така е човек, който обича да си изразява и отстоява мнението. Намирам общи черти между нея и баща ми-много упорити хора, които постоянно четат за история“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Еmilia
преди 2 години
-4
Андреа равно ли е на купон -НЕ ! Еми нека си говори 5 езика....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бхг
преди 2 години
-8
за Тодорка само не е вярно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени