Тервел свали Пламен на земята: Ти си втората Николета Лозанова!

3672
05 Ноември 2013, 17:00


Олимпийският шампион по бокс Тервел Пулев се засегна от думите на Пламен Медаров, че е по-значим от това, което той е постигнал в спорта, както и от тези на златната медалистка по борба Станка Златева, видя HotArena.net.

 

Тъй като за пореден път бившата Марионетка постигна най-висок зрителски вот, сега си гали егото, че е най-известният и обичан съквартирант. След като разбра, че остава в Къщата, Пламен многократно изтъкна колко го обича аудиторията, 100 пъти повече от Станка и Тервел, пише kliuki.ws.

 

Пулев пък сметна за редно да му каже в очите, че не е хубаво да говори грозно за авторитети като неговия и на Златева. „Ти си популярен, защото си популярен“, така боксьорът затапи продавача на електронни цигари. А спомняте ли си за кого се говори, че е известен, само защото е известен?

 

Естествено, че за Николета Лозанова!

 

След снощните елиминации най-коментираната тема е колко са ВИП съквартирантите. Или по-точно какъв е ВИП статута на Медаров, тъй като той досега не бе познат на зрителите.

 

„Ако коректив за ВИП личност е Пламен Медаров, предпочитам да си ходя“, заяви Ваня Червенкова, която що се отнася до милионера, никога не пропуска да се изкаже или да си даде неисканото мнение.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НЕЛ
преди 4 години
-6
ВАНЯ ПРОТИВНАТА ДА СИ ЗАМИНАВА. ЗА КАКВИ ВИПОВЕ СЕ МИСЛЯТ ВСИЧКИТЕ ? ЗЛОБАРИ, ПЛАМЕН Е НАЙ ЗАБАВНИЯТ УЧАСТНИК !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени