ТИ ДА ВИДИШ! Майката на Албена – мозъкът зад „Сигнално жълто“

2696
20 Октомври 2014, 12:48


Нищо чудно, че Албена Вулева се държи като безопасна игла в Къщата на Вип Брдър.

 

HotArena.net научи, че не тя е измисляла хапливите остри критики в предаването „Сигнално жълто“, а майка й - Людмила Захажаева.

 

Вулева  е била само лицето на шоуто по СКАТ, а злостните закачки, забележки и критики към родния ни хайлайф били дело на родителката й, разкриват от предаването. Именно тя изливала злъчта си чрез своята щерка, която пък използвала творбите на родителката си, за да пробие на екран и да стане популярна.

 

Когато се захванала със „Сигнално жълто“, Албена няма нито нужните познания, нито език, с който да направи впечатление. Тогава на помощ се притича Людмила, за която да хули било истинско удоволствие. „В интерес на истината Албена беше доста скромна и свита и цинизмът не й беше присъщ. Майка й бе истинският мозък на предаването, в което развихри злия си гений“, коментираха запознати пред Всеки ден.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
t
преди 3 години
-1
А в лицата на Жени, Зорница и Кучкова не виждаш бг парцали, пияници и любовници? Значи ли това, че това е общоприето за българската жена - лично аз не мисля така. Аз съм българка и никакви герои от тъп формат не ме вълнуват и не желая техни качества да се приписват на мен или на другите българки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!
преди 3 години
-3
Рускиня на млади години-п...ал,рускиня на стари години,освен п...цал,а и цирк.Това вуждам аз в лицето на майката на Албена,ама кой ли си избира родителите,за жалост в случая!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени