Ти да видиш! Васко Кеца и Доналд Тръмп делят един фризьор (Куриозни кадри)

1172
27 Май 2017, 12:23


Васко Кеца и американският президент Доналд Тръмп са като участници в "Като две капки вода", узна HotArena.


Кой на кого се прави, не е ясно, но певецът и държавникът изглеждат като близнаци. Родният изпълнтиел от край време се слави с екстравагантните си прически, но американският президент определено го задмина по слава на екстравагантната си лимба. Докато Кеца се подвизава в рижавата гама, буйните коси на Тръмп по бият към русото. Но ефектът е все същият!


Васил Найденов до преди години се подвизаваше с по-дълга коса на кичури. Напоследък, обаче, явно е намерил телефона на коафьора на американския мултимилионер и се е консултирал с него как да постигне ефекта "Тръмп" върху главата си. И определено му се е получило! Ефектната лимба, зализана на една страна, в комбинация с подкъсяване отзад и отстрани вече не е запазената марка на президента на САЩ, защото Кеца си я присвои.


Въпреки приликата в прическата, Найденов и Тръмп са коренно различни в поведението си. Певецът е романтична душа, пее за любов и чувства, а за Доналд те сякаш с анепозната територия. Кеца се забърква в скандали около интимния си живот и присъствието на мъже в него. Всяка втора дума на американския президент пък става причина за международен скандал. Така че май и той може да си открадне нещо от българския си двойник, пише "България днес".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени