Ти да видиш! Веселин Маринов съжали за развода с Цветанка, иска да си я върне (Певецът с подозрения към Веселина, сватбата ще й се размине)

3261
27 Април 2017, 13:50


Жестока депресия е налегнала Веселин Маринов в последно време, разбра HotArena.


Естрадният трубадур уж разправя, че е щастлив в любовта, не е точно така! В момента той има жена до себе си и, както всички знаем, тя се казва Веселина Пеева. Но сърцето му все още принадлежи на друга - бившата му съпруга Цветанка. Наскоро се заговори, че палавата Веска се стяга д абъде булка. Желаният от нея съпруг обаче няма никакво намерение да минава под венчилото за трети път.


Оказва се, че Веско има все по-големи съмнения към намеренията на новата си възлюбена. Щом разбра, че тя се гласи д абъде булка и дори шаферки си е избрала, косите му настръхнали! Още повече, че всички дами в нейното бкръхения са все еидн дол дренки и имат няколко брака по сметка зад гърба си. Затова и Маринов все повече се съмнявал, че Пеева е с него заради парите, а не по любов.


А ако го склони да сключат брак, после ще може да го изнудва за издръжка. Минал два пъти през ада на развода, естрадният трубадур няма никакво намерение сам да си го причинява отново. Засега той не мисля за раздяла с добричлийката, но следи изкъсо всяко нейно действие, както и това къде харчи парите му. Точно така се започна и драмата с бившата му съпруга Цветанка.


Двамата имаха привидоно хармоничен брак и сякаш нищо не говореше за предстояща раздяла. Изпълнителят чак на 55 години си дава сметка за един голям недъг в характера си, който скапва всяка негова връзка - че е болезнено ревнив. На базата на няколко публикации и слухове, Веско взел решението да се раздели с госпожа Маринова.


Преди години тя направи интервю с Христо Стоичков и оттам плъзнаха слухове, че двамата са били интимни. А на съпругът й толкова му е трябва, че да я изхвърли като мръсно коте. Оказва се, че предполагаемата и по-скоро въображаема авантюра е била само повод, но не и причина. Веско постъпил отвратително с Цветанка и дори не посмял да й каже всичко, което иска, в очите.


Един ден просто й събрал багажа и й оставил прощално писмо от цели 30 страници. В него той изредил всички прегрешения, които приписва на блондинката. Разбира се, в постъпката му няма нищо мъжко, а в написаното - нищо вярно. Всичко е било във въображението на певеца. Но, за жалост, той го е осъзнал прекалено късно!


В последните години Маринов не пропуска да изпрати цветя и бонбони за рождения ден на бившата си съпруга. Той жестоко съжалява, че е провалил брака си. От разстоянието на времето прехвърля цялата вина върху себе си. Но вече всичко е загубено, защото Цветанка не иска и да чуе за него след унижението, което й причини.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
от Добрич
Преди 1 година
0
Този пияндурник Иван Гочев няма ли да мирясаю? Омириса сайтовете да пише, колко е уважаван и какъв примерен баща е. Знаем си съгражданина от Добрич много добре. Да спре с поръчковите статии за Веселин Маринов и Веселина, че много се излага.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НАБЛЮДАТЕЛКА
Преди 1 година
0
ЕЙ, ГОЧЕВ СПРИ ДА ПИЕШ И ДА ПОРЪЧВАШ ГЛУПОСТИ ПО МЕДИИТЕ! ДА СЕ ОБАДЯТ НА СВЕТЛЕТО, ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ КАЖЕ ТЯ ЗА ВАШАТА "ВРЪЗКА"..... "УВАЖАВАН БИЗНАСМЕН".......
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени