Ти да видиш! Зара запозна съпруга си Ерик с бившия си Христо Сираков (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/ti-da-vidish-zara-zapozna-sapruga-si-erik-s-bivshiia-si-hristo-sirakov HotArena.net
Ти да видиш! Зара запозна съпруга си Ерик с бившия си Христо Сираков (Фото)
Брадърката Зара, която преди дни сключи таен брак с любимия си Ерик, побърза да го запознае с бившия си, узна HotArena.


Зара и Ерик размениха обети на изненадваща и тайна церемония в Лас Вегас, а след това пристигнаха в родината на булката. Освен с родата й, австралиецът имал възможността веднага да се срещне очи в очи с баджанака си Христо Сираков.


Преди да замине зад океана, брадърката бе жената до Сираков дълги години. Родния хайлайф бе изненадан от продължилата нетипично дълго време за ценителя на женската красота връзка. Някои очакваха дори да минат под венчилото, но след раздялата им, Зара го стори с друг.


Ерик е доста по-млад от Христо Сираков и брадърката е преценила, че той е мъжът на живота й. С бившия си явно са съумели да запазят добрия тон и приятелски си отношения. Или поне това демонстрираха на парти в известен столичен клуб, на което се е заформила интересна седенка - Зара, Ерик и Сираков.


Христо се запознал с новия избраник на предишната си изгора и поздравил младоженците за сватбата. Зара дори се снимала за спомен със Сираков без притеснение, че Ерик може да изревнува. Австралиецът явно е либерален тип, а и тя е успяла да му докаже, че той е единствен за нея.


Откатко е със съпруга си, Зара е загърбила лудите си години и е тръгнала по пътя на моногамния семеен живот. Въпреки това страстта й към партитата си е още жива и с Ерик се появили на доста купони за отрицателно време.


Пред погледа на Ицо Стоте Манекенки двамата не спрели да си разменят ласки, а господин Сираков бил доволен, че Зара е намерила щастието си. Христо също видимо е прежалил бившата си и отново се е върнал на полето на засуканите мадами, които не спират да му се лепят. 


4 Коментара

ддр

преди 7 години

много голям нос има Зара

Коментирай

azz

преди 7 години

Зара и преди си беше зъбат и гнусен кон, ама сега е направо ужасна!

Коментирай

f

преди 7 години

Много сте жалки! Това намерихте да коментирате! Не ви впечатлява какво постигна, не ви впечатлява какъв път извървя... С "конската" си и "зъбата" физиономия, както я наричате, обиколи света и си уреди живота, така че явно има нещо, което вие нямате. Дори и само късмет да е. Завистливци.

Коментирай

azz

преди 7 години

Дишай спокойно Зарче! Ще се напикаш от напъни, пък няма смисъл. Нищо не е постигнала Зара- от държанка на Сираков, сега е параван на чужденецът. Да е жива и здрава, но винаги ще си остане мръсен боклук, който всички подритват!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.