Тишина в спалнята! Мария и Рачков спряха креватната гимнастика + защо няма да има сватба

2036
06 Юни 2016, 13:00


Една от най-популярните светски двойки – Мария Игнатова и Димитър Рачков, няма да скрепят съюза си пред Бог, категорични са и двамата. Лицата на Нова телевизия не искат да вдигат сватба, а за осемте години, в които са заедно, Рачков дори веднъж не е клякал на колене пред хубавата Мария, научи HotArena.

Отношенията им днес били чисто приятелски, като дори сексът отсъствал от връзката им, но въпреки това двамата не мислели за раздяла, споделя Игнатова, пише "Всеки ден".
 
„Нещата помежду ни са нормални като за осемгодишна връзка. Колко ли пъти не ни разделяха и събираха“, споделя Мария за съюза си с Рачков. Двамата обаче никога не са умували дали да вдигнат сватба, разочаровани от предишните си връзки в живота. По тази причина Димитър никога не е правел предложение на любимата си, тъй като смятал, че сключат ли брак, магията помежду им ще се развали.

„В основата на нашата връзка най-ценното вече е приятелството“, откровена е Мария, хвърляйки светлина за тишината в спалнята им.

Въпреки липсата на секс и страст в двойката Игнатова и Рачков споделят, че са се напаснали да живеят като щастливо семейство. Двойката е под един покрив с 10-годишния син на Мария – Виктор, чийто баща е ресторантьорът Петко Димитров. Малчуганът, който учи във Френския лицей, се спогаждал с Рачков, макар доскоро да му викал „чичо“, което обиждало актьора.

„Вики вече порасна и разбира, че всеки от родителите му е поел по нов път в живота. С поведението си ме критикуваше, че живея с Рачков, но същевременно си умираше да ходи при Петко и новата му спътница Яна. Типично по мъжки бе солидарен с татко си от малък“, пояснява Мария.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени