Тишо забрави годишнината с Венета (Водещата бясна)

1170
04 Май 2015, 14:04


Венета Райкова е направо бясна на съпруга си Тихомир. Навръх рождения й ден, бизнесменът забравил, че жена му има личен празник, а още повече, че й предложил и брак на същата дата, дочу HotArena.


Райкова яхнала метлата рано сутринта в събота, след като половинката й забравил за двойния й празник. На втори май тя навърши 41 години и преди 10 години получи предложение за брак, но съпругът й забравил за събитието.


„Страхотни крясъци се чуваха от тях. Все едно се караше на малко дете “, коментират съседи на Райкова. Тя нахокала здраво мъжа си заради чутовния му пропуск.


За щастие на съседите, кризата приключила бързо, а Тишо успял да се реабилитира светкавично. Отвел съпругата си на вечеря в ресторант в бившия „Кемпински“ и успял да я утеши.


Доволна от представянето му, Венета дори сподели снимки в социалната мрежа. И си припомни, че преди 10 години той я изненадал не само с предложение за брак, но и с часовник за подарък, пише „Всеки ден“.


„Казват, че часовник не се подарява, защото е на раздяла! Но ето че все сме си заедно. Даже за миналия рожден ден пак ми подари часовник, бяхме в Париж и ми го избра на „Шанз-Елизе“, похвали се Райкова.

Какво я е дарил благоверният й тази година, обаче остава загадка. По всичко изглежда, че не е било нещо специално, тъй като Венета не се похвали с нов дар.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Nona
преди 2 години
0
I supospe that sounds and smells just about right.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени