Тита възпя и показа гърдите си! Дара я оплю (СНИМКИ)

https://hotarena.net/intimno/tita-vazpia-i-pokaza-gardite-si-dara-ia-opliu HotArena.net
Тита възпя и показа гърдите си! Дара я оплю (СНИМКИ)

Новата песен на младата и надарена Тита в дует с рапъра Боро Първи „Задната седалка“ предизвика скандал с клипа и текста и за броени часове събра над 250 хиляди гледания и стотици коментари в най-известния музикален канал, видя HotArena.

 

Сексапилната Тита този път не е оставила почти нищо на въображението, във видеото размята пищна гръд и радва окото и на мъже, и на жени.

 

Изпълнителката не само пъчи прелестите си, но и ги възпява в провокативни рими: „Аз не съм със теб, аз съм едни гърди напред. Мойте муцита танцуват, все едно че са балет. И се пляскат, и се шляшпат като джапанки в асфалт. Не спират да ни дъвчат имената – жилибон. Хейтъри ще кажат, че е силикон“, цитира „България Днес“.

 

Хейтърите не закъсняха, разбира се, и бързо разпънаха горещата блондинка на кръст. Една от първите, които упрекна Тита за разкрепостено поведение и творчество, е именно една от най-големите й конкурентки Дара.

 

Да пееш к‘во се случва с циците ти - не звучи  добре“, написа другата поп сензация на българската сцена в профила си в Инстаграм.

 

Потребители на най-модерната социална мрежа изтъкнаха, че не разбират защо Дара обвинява Тита в пошлост, след като самата тя също има доста какво да покаже от деколтето.

13 Коментара

!!!!!!!

преди 5 години

Изключително елементарнс и глупава песен!!!

Коментирай

Сисо

преди 5 години

Увиснали меки от сега мазни цици на баба и от село тази сплесканата в лице като краставица е толкова проста едно цяло изречение не можа да направи без без да мека и ъка в интервю

Коментирай

R

преди 5 години

Щеше да е похвално, ако и на живо изглеждаше слаба, само че е едно ниско късокрако пухкаво момиче със увиснали гърди, мечеща, налудничаво глупава, без възможност да завърже две смислени изречения. Явно обаче има още лев в нея и Криско си я лансира. Ще е така още 3-4 години и дотам.

Коментирай

The sky is the limit

преди 5 години

Комплексирана е милата от това,че е висока 1 и 50 с обувките.Всичко в нея е нехармонично и неестетично-от провисналите и и прекарено едри за ниската и фигура гърди,през огромните телеса отзад до налятите и бедра.В лицето изглежда като недоразвито джудже,а в тялото като едрогабаридна лелка.

Коментирай

фул

преди 5 години

Няма какво друго да покаже. А има! Огроооомен, дебел задник

Коментирай

57865

преди 5 години

Трагедия и падение в едно е това момиче Нещо се взе на сериозно

Коментирай

Денн

преди 5 години

Тотално съм разочарована от това момиче. Превърна се в евтина, некадърна и глупава к****

Коментирай

Баба Генка

преди 5 години

Я! Та това е кравата ми!Най-млекодоносната,къде бега мари?

Коментирай

Мнение

преди 5 години

Изобщо не смятам да въртя гледания на т.нар. й "творчество". Жалко, че децата ни са облъчени от тези минали по конвейр млади момичета, които в такава ранна възраст вече са наблъскали пластмасовите протези, за да търсят в тях увереност и евтино внимание. По света жените вече си ги вадят - вече не са модерни, но сред нисшите класи и елементарните и комплексирани индивиди все още е на мода да си окачат изкуствено виме. А отделен въпрос е колко унизително е да "пееш" такива гнусотии и пошлотии. Това ако е "музика".... Ето ви я новата турбо-чалга в лицето на едни млади момичета, които се държат като гнусни разгонени евтини и пошли мастии - не само видът им, ами и стойките, чупките, вулгаризмите, които им се събират в устата и то знаейки, че това ще се гледа от хора, ще стане публично достояние и ще го видят родителите им. Думите не стигат да опиша колко е гнусна.

Коментирай

Мнение

преди 5 години

МОЛЯ??? Щяло да е похвално ако била слаба на живо? Това ли е максимумът, който човек може да постигне в живота? Да бъдела слаба. Не виждам как това да е чак пък нещо "ЗА ХВАЛЕНЕ". И какво? Ако беше слаба на живо, щяхме да можем да пренебрегнем какво смешно и гротескно изкуствено виме си е сложила, как изменя вкусовете на младите момичета и им натрапва някаква грозна и пошла визия и нямаше да обърнем внимание на това какви гнусотии пее, ами щяхме да я хвалим, защото била слабичка ли? Слаба е умствено, откъм възпитание и култура. Твърде слаба. Защо изобщо на такива с акъл колкото джапанка им се дава поле за изява/ телевизия и трибуна, от която да храчат и бълват простотия и вулгарност?

Коментирай

Светлана

преди 5 години

Трагедия ! Малко е да се каже - ТЪПО ПАРЧЕ ! Малко е , защото има и някакъв полуидиот , който грачи на някакъв полубългарски ... И прилича на нещо средно между пожарникар и космонавт !

Коментирай

Ману

преди 5 години

Това парче не и е много добро, но другите са и добри...

Коментирай

Значи тита си купи 10 милиона гледания ей това е новина колко е жалка и проста и как инстаграм е една пълна лъжа!

преди 5 години

Това напишете което е самата истина тая уж по гледаемост се сравнява с Бионсе и Риана я стига това е срам и резила

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.