Тоца избухна: Аз съм №1! (Пак стана за смях!)

https://hotarena.net/laifstail/toca-izbuhna-az-sam-1 HotArena.net
Тоца избухна: Аз съм №1! (Пак стана за смях!)
Мис България Антония Петрова, по-известна като Мис Крокодил, отново стана за резил с нейното самочувствие до небето, разбра HotArena.


Известната перничанка гордо заяви, че пак е №1, този път не в света на красотата, чрез някакви измислени титли от Русия, а в света на грима. Именно тя била тази, която диктувала тенденции за сезон есен-зима.



Известните компании за козметика прибягвали именно до нейните хрумки и взаимствали техники, които тя била използвала още преди месеци, пише \"Всеки ден\".



„Кой отново изпреварва тренда... аз, за ужас на всички, коментиращи грима и червилата ми! Моля, обърнете се към световните лидери в грима!“, победоносно заяви една от най-обсъжданите светски персони.



За да ѝ повярват всички, тя публикува колажи със своите визии от времето, когато се изявяваше като коментатор във \"ВИП Брадър\", а всички я засипваха с критики за външния ѝ вид. Антония не пропусна нескромно да уточни, че там „най-обсъжданата тема не беше който и да е от участниците, а ... червилото ми!“

2 Коментара

Yana

преди 8 години

"Можеш да извадиш момичето от селото, но селото от момичето- не можеш да извадиш."

Коментирай

BG

преди 8 години

umno i to4no

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.