Тоца се пресели на Атон, смени Перник с Гърция

1151
25 Юни 2017, 11:52


Антония Петрова има ново местожителство. Родната миска се пресели в Гърция. Напоследък тя идва в родината само по работа, а истинският й дом е на полуостров Атон, съвсем близо до Света гора, научи HotArena.

Макар в Света гора да не пускат жени, Тоца  от Перник често се разхожда в непосредствена близост до монашеската република по впито клинче и оскъдна горна част на екипа си, който не оставя почти нищо на въображението.

Както се вижда  от снимките, с които миската залива приятелите си, тя се е пристрастила по преходите с велосипеди. Макар да крие самоличността на официалната си половинка, коренната разлика в начина й на жив от в момента в сравнение с преди навежда на мисълта, че вероятно живее с грък или най-малк ото някой, който се занимава с туристически бизнес в Гърция, и освен това е пристрастен към спорта, карането на колело и здравословните навици. Тази страст е предал и на Антония, макар че не е ясно доколко това й харесва и дали не върти педалите само за да му угоди.

Прави впечатление, че блондинката  от Перник се кани да прекара второ поредно лято в южната ни съседка и то все на едно и също място. Скептиците дори заподозряха, че пуска снимки  от миналогодишната си почивката, лъжейки, че са нови, за да заблуждава, че е на море, а всъщност се крие в Перник. Истината обаче е друга, твърдят запознати. Бившата госпожа Бередин наистина е на гръцкото море, само че не на почивка, а в собствения си дом, който обитава заедно с новия си мъж. В родината тя идва само когато има сериозни ангажименти, свързани със светския й имидж на бивша Кралица на крас отата. Наскоро например беше в България за няколко дни като част  от журито на мъжки конкурс за крас ота.  Отиде на гости на родителите си, а след това  отново се върна в Гърция, пише "Уикенд"
 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени