Тоца закъса за пари, смени Алпите с Банско! Новият й ще се окаже бедняк пред Бередин

https://hotarena.net/laifstail/toca-zakasa-za-pari-smeni-alpite-s-bansko-noviiat-i-shte-se-okaje-bedniak-pred-beredin HotArena.net
Тоца закъса за пари, смени Алпите с Банско! Новият й ще се окаже бедняк пред Бередин
Свикналата да парадира с широките си пръсти и луксозния си начин на живот Антония Петрова явно яката е закъсала за пари. Тя упорито отрича да има финансови проблеми, но за пореден път смени скъпарските дестинации, с които от години се хвали, с родните далеч по-евтини курорти и то точно на Нова година, видя HotArena.

Факт, който не се нуждае от коментар, е че Тоца, както е позната в родния си Перник блондинката, посрещна 2016-а в един от най-скъпите курорти в света – Кицбюел в Австрийските Алпи. За сметка на това обаче я изпрати в Банско.

Напук на опитите й обаче да заблуди всички, че е била на някакво скъпарско място, за което повечето българи могат само да мечтаят, все още законната госпожа Бередин е била в нашия курорт. Миската е била засечена да се вихри в местна дискотека в компанията да добре изглеждащ господин, с когото са си разменяли страстни целувки. Той изглеждал видимо заможен, но очевидно не можа да стъпи и на малкия пръст на олигарха Александър Бередин и да я заведе в някой от световните топ курорти.

А
нтония обаче или не се интересува от това, или поне не дава вид да се интересува. Тя се хвали, че животът й продължава да бъде приказка и се държи така, все едно родното Банско слага Алпите в малкия си джоб. А докато тя се радваше на българския сняг, Бередин май е решил да празнува в София, припомняйки си колко добре е живял, преди да срещне Тоца. 
 

5 Коментара

А

преди 7 години

Е то е ясно...Барселона с евтин полет, Лещен, Гърция, Банско...дестинации, които всеки средностатистически българин без проблем ще си позволи. В това, че не може да си позволи по-скъпи дестинации няма нищо лошо. Ама защо така си е окепазила лицето не разбирам. Изглежда много състарена и изкуствена с тези силикони и хилаурони. Преди беше симпатична поне, макар и без вкус...

Коментирай

Т

преди 7 години

Аз пък й правя евала на Тоца, ако най-сетне е предпочела любовта към парите, може да те окаже, че и тя сърце крие. Толкова много популярни дами цял живот търпят всякакви ситуации, само и само да не спре потокът от почивки и шопинги.

Коментирай

А

преди 7 години

Това казвам и аз. Няма нищо лошо в това, ако води живот като всеки среден българин.

Коментирай

Наско

преди 7 години

Евала на Антония! Не търпи богатия дядка, а си живее живота! Кво като Банско не са Алпите като с любов в сърцето и Перник е Париж!!!

Коментирай

9

преди 7 години

Таласъми ООД

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.