Точно в неин стил! Дивна блесна като поп дивна на бала си (А сега накъде?)

20150
28 Май 2016, 11:44


Поп откритието Дивна вече е предизвикателна госпожица, която отпразнува преди дни абитуриентския си бал, научи HotArena.


Сладураната неусетно се превърна в изкусителка, а съучениците й нямаха търпения да видят как ще се премени за големия ден. Дивна, разбира се, оправда очакванията и не се вписа в клишето на тежките дълги рокли, а демонстрира собствен стил, гарниран с поведение тип "ти не можеш да ме спреш".


Дивна завърши Националното училище по изкуства и вече има ясни планове за бъдещето си, но все още се тресе от еуфорията около бала. Тя се определя като една "безкрайно щастлива дванадесетокласничка", за което са красноречиви и снимките й от завършването. Певицата отдавна е свикнала да бъде в центъра на вниманието и големият ден не й е докарал толкова притеснения, но пък й е оставил незабравили спомени.


Освен разчупеното облекло, състоящо се от къса бяла рокля с асиметрична горна част, Дивна е подходила нестандартно и по отношение на организацията на големия ден. За да избяга от суетата и ненужното изхвърляне, зрелостничката е предпочела да събере близки и приятели не в някоя кръчма, а пред операта в града, където да се позабавляват с щура фотосесия. 


Дивна е категорична, че, за разлика от повече си връстнички, за нея балът не е бил фикс-идея и не е прекрала месеци в умуване на детайлите, защото я вълнуват много по-важни задачи в момента, а основната е кандидатстването й. Тя вече има усет и опит от светски събития, но пък еуфорията е била един път.


Улисана в учене за приемните изпити, Дивна все пак е решила да обърне внимание на бала си малко преди него. В роклята е открила себе си и непокрония си нрав и не е имала колебания дали дали пък да не се спре на друг тоалет. Още по-любопитно е, че самата тя е дала идеята за нея, а шивачи са я реализирали повече от добре, пише "24 часа".


"Целта ми беше да се чувствам удобно и да си изкарам страхотно, а не да се отличавам", обяснява талантливата певица, която дори и не целенасочено, винаги се откроява, най-вече с усмивката си.


Със същата тази усмивка е минала и през провелите се наскоро матури, които никак не са я затруднили, тъй като се е подготвила за тях от рано. Дивна с увереност заявява, че се чувства зряла и силна, благодарение на знанията, които училището й е дало. През годините в школото тя не се е радвала на специално отношение нито от учителите, нито от съучениците, а и е съумяла да остане здраво стъпила на земята.


Сега Дивна с нетърпение се впуска във вълнуващото лято, което я очаква. Старт на него дава още следващата седмица, когато започва да обикаля страната по участия заедно с Криско. След като пообиколи добре и си отпочине подобаващо, певицата смята да смени местожителството си.


Бъдещата студентка засега не иска да разкрива кой университет си е набелязала, но е ясно, че се намира в София, където смята да се установи. Така ще има възможност и за повече клубни участия, а съответно и да се издържа сама. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
фифи
преди 2 години
-2
Прекрасна е. Красива и елегантна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
777
преди 2 години
-7
като медицинска сестра е
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ради
преди 2 години
-3
Поп ДИВАНА :D Много сте смешни
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ДИВА и щастлива
преди 2 години
-1
Хахахаха вместо поп ДИВА, станало поп ДИВНА. Пак добре, че е поп Дивна, а не попадия Дивна! Много са ДИВНИ и свидни тоя сайт, можем само да им се чудим и ДИВИм на шедьовърите, които ката ден творят тия ДИВАнета!хахаххаа
Fen
преди 2 години
-16
Ужас, изглежда на поне 30 г.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
desita1
преди 2 години
-3
изглежда си много добре на фона на натруфените си съученички , които приличат на лелки
jenn
преди 2 години
-1
луд/а ли си!?!? Момичето си изглежда супер, не само на фона на останалите, бих казала.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени