Той облечен, те не! Николета се покатери върху Фики, Андреа му легна в скута (Вижте ексклузивния кадър в галерия)

https://hotarena.net/laifstail/toi-oblechen-te-ne-nikoleta-se-pokateri-varhu-fiki-andrea-mu-legna-v-skuta HotArena.net
Той облечен, те не! Николета се покатери върху Фики, Андреа му легна в скута (Вижте ексклузивния кадър в галерия)

Фолк фурията Андреа успя да разлае отново кучетата, като пусна поредния горещ кадър от провокативния клип, в който участват Фики и Николета, видя HotArena!

 

На новото фото русата и чернокосата са по бельо, а фолкаджията е облякъл костюм и единственото голо нещо по него е единствено лицето му.

 

Николета е омотала крака си около врата на Фики, а Андреа е легнала върху единия му крак.

 

Скандалната снимка отново предизвика куп коментари – ту негативни, ту одобрителни.

 

С нея половинката на Кубрат Пулев загатна, че видеото към песента й „Секс за ден“ ще бъде факт много скоро.

 

Вижте кадъра в галерията по-долу.

25 Коментара

fiki vika na nikoleta i mirishe putkata

преди 8 години

vika fiki bate taq mnogo smurdi mejdu krakata qvno za tova e bez muj

Коментирай

dj doncho

преди 8 години

kakvo ni zanimavata s tova drebno neugledno djudje, to zubite mu se vijdat ot kilometri na toq hamster proskuban

Коментирай

двете баджаначки

преди 8 години

абе кубрат на партия ли ви ебе или по отделно се чудя аз?!

Коментирай

ujas

преди 8 години

mnogo gnusno ama mnogo GNUSNOOOOO

Коментирай

Николета Лоановъ

преди 8 години

офф бе милоооо, ма пак не съм си написала името правилноооо еххх значи, незнам къде е "О" и "У" и "Ъ". Ми неграмотна съм, а пък и сум пред уволнениееее, моля сабирам безплатно четиво изпратете ми го в верту ресиденс ет 1 за Никлолета Лозановъ, оффф Николета Лозанова исках да кажа. Убичам ви мои ерУ,О,Ъ,дирани фенчета, Кака ви Николета

Коментирай

НИколета Лозаноза

преди 8 години

Здравейчи, пак съм аз ерОдирния сексимвол на пловдив, как стееее? Аз отивам на солариумче и после на кафенце да се помзня на Алекс Арабаджиева че има хотел кемпински при това, и може тя да ми намери нещичко да работя, и за камериерка ставам и да чистя мога. то като водеща се провалих вечи и са кот дойди. Валери и теб обичам майка, ощи искам дрешки да купуваш.

Коментирай

do nikoleta mainata

преди 8 години

Alisia si tursi chistachka za apartamenta, ako iskash i drasni edno lichno suobshtenie v facebook da te naeme, tq e jalostiva shte ti osiguri prehrana ne se pritesnqvai.

Коментирай

Mona

преди 8 години

eh NIKSAN, ama kato zakusash za pari si gotova i s mangali da si legnesh. Ne vijdam razlika mejdu teb i jenite na magistrala hemus chestno!

Коментирай

Лили Клисуранова

преди 8 години

Анди внимавай, че Гнилата точи лиги по мъжа ти. Очевидни неща не забелязваш.........

Коментирай

ами

преди 8 години

Коментарът към статията "Махат Николета от Папараци" в Лайфстайл.бг е много добър!

Коментирай

не сте далече от истината, тя сега ще си застане на врата да привлече следващия богат баламурник , да му увисне на врата. С Бареков се канеже да става министерша. ха хахахаха Няма такава

преди 8 години

Коя е Анди? А, Николета загатва нещо такова в профила си! Май ще изгори още някоя съпруга... Николета е паразит-зараза! Където мине трева не никне...

Коментирай

аз ...Николета Лозанова

преди 8 години

Вече разбрахте, че промених българската граматика и правопис. Сега ще променя и представите на Фройд ли беше , Фронт ли беше, нали само до околовръстния фронт съм стигала, Фараонт ли беше, е това май е в Австралия..., простете ме вие, невежите! Та ,да си дойдем на думата! Аз като кажа, че У-бичам- У-бичам всички ви, които имате тлъсти пачки. Шиши твоята майна, най-много. И не се срамете, а пишете. У-чаквам ви! Дали да не променя и името на моята играчка.... как беше? А, да... "Х*й "от днес нататък е....си е пак "ХУЙ"! Него няма да променям, защото ми е любим...и само той ми остана! Но, пак да си знаете, че като кажа , че "ХУЙ" се пише с "О", като отворената ми уста- така ще бъде! И няма да ви позволя да промените този КАЗУС...това се отнася за АЗ- Николета Лозанова!

Коментирай

Цитирам го, прав е човекът

преди 8 години

ОТ gruh-gruh | 29.05.2015 09:56 "GOSPODA TV-DIREKTORI, TOVA MNOGO MNOGO OTDAVNA TRIABVA6E DA STANE.VIJTE PRIMER SAS DAVID LATHERMAN I BRIAN WILLIAMS: -KOGATO DAVID LATHERMAN GO HVANAHA DA CHUKA MLADATA SI KOLEJKA TOI TRIABVASHE DA SE IZPRAVI PRED CELIA SVIAT I DA PRIAZNAE KAKVO E PRAVIL I DA SE IZVINIAVA I CHERVI ZA POSTAPKITE SI I ISKA PROSHKA OT ZRITELITE CHE GI E PODVEL S ........POVEDENIETO SI!!!!!!!!.......A SASHTO I JENA SI -BRIAN WILLIAMS, MOJE BI NAI DOBRIA ANALIZATOR NA NOVINITE, GO SVALIHA OT EFIR CHE E "NAPURRIAL" FAKTITE I PO TOZI NACHIN E IZMENIAL ISTINATA TOVA E CIVILIZOVANIA SVIAT, GOSPODA DIREKTORI- SVETA V KOITO KOGATO SE IZNASIAT FAKTITE SE IZNASIAT OT NE-KOMPROMETIRANI HORA I HORA KOITO SA DOSTOINI AKO NAPRAVIAT GRESHKA DA POISKAT PROSHKA NA KOLENE ZA POVEDENIETO SI ZA TOVA CHE SA IA OSAZNALI. YA DA VIDIM KAKVO STANA SAS KAKA VI SVIRKO-LETA: -HVANAHA YA CHE SE DUPCHI KATO SVIRKA POD PAT I NAD PAT - SNIMA SI "MILOTO".....DEMEK PUTKATA !!!!!!!!.......TA TRIABVA RODITELITE NA MAJA I DA SE CHUDIAT KAK DA IA OZAPTIAT -OBIKALIA PO BARDACITE PIANA ZALIANA ...............I SLED VSICHKO TOVA IMA NAGLOSTA DA KLIUKARI DRUGITE HORA !!!!!!!!.....S KAKVI MI TI OCHI GOSPODA DIREKTORI!!!!!!.....VIE TRIABVASHE DA YA SVALITE OT EFIRA DO 2 DNI !!!!!.........KAJETE KAKVO SHTE NAUCHI HORATA V BULGARIA TAZI OBOROTNA KIFLA KADE ZADNIKA I "MILOTO" I SA SE SRASNALI V EDNO....KADE KOI YA HVANE IA PORI KATO SKUMRIA I IA PALNI KATO EKLER???????..........SHTO ZA TELEVIZIA STE VIE, KAKVO POVECHE MOJE DA SE CHUE OT TAZI DOLNA PARASTIA ????? " П.С. Хот арена, няма ли и вие да пуснете тази новина с махането на Николета?

Коментирай

Цитирам го, прав е човекът

преди 8 години

Продължението: .......TA TRIABVA RODITELITE NA MAJA I DA SE CHUDIAT KAK DA IA OZAPTIAT -OBIKALIA PO BARDACITE PIANA ZALIANA ...............I SLED VSICHKO TOVA IMA NAGLOSTA DA KLIUKARI DRUGITE HORA !!!!!!!!.....S KAKVI MI TI OCHI GOSPODA DIREKTORI!!!!!!.....VIE TRIABVASHE DA YA SVALITE OT EFIRA DO 2 DNI !!!!!.........KAJETE KAKVO SHTE NAUCHI HORATA V BULGARIA TAZI OBOROTNA KIFLA KADE ZADNIKA I "MILOTO" I SA SE SRASNALI V EDNO....KADE KOI YA HVANE IA PORI KATO SKUMRIA I IA PALNI KATO EKLER???????..........SHTO ZA TELEVIZIA STE VIE, KAKVO POVECHE MOJE DA SE CHUE OT TAZI DOLNA PARASTIA ????? " П.С. Хот арена, няма ли и вие да пуснете тази новина с махането на Николета?

Коментирай

boklycharki murshi

преди 8 години

kyrvii

Коментирай

andi e andrea

преди 8 години

na andrea vikame andi :)

Коментирай

Еродираната

преди 8 години

Срам и позор! Като чета коментарите за Лозанова чак мен ме хваща срам, а не знам след време когато дъщеря и порасне как ще се чувства. Хахаха, ненормалница, ама пълна! И такава "......." чака някой ерОдирам и МНОГО уважаван хахахаха, такива като ерОдираните и много уважаваните мъже няма и да те докоснат.

Коментирай

да, всички ерОдирани мъже се изтрепаха да се женят за нея

преди 8 години

Абе хора, не разбрахте ли, че това добиче няма мозък. То, ако имаше нямаше да си позволи да стигне до дъното. Хитра била, че била успяла да стане водеща...кое и е хитрото? Те я използваха заради скандалната и личност и я пореха кой къде свари по ъглите из офисите. Премятаха я Иван и Андрей и си правеха тройка. Това е добиче, то не се усеща , че те си направиха пари чрез него, а накрая го изхвърлиха най-позорно за два часа, като мръсен парцал, каквато си е всъщност. От тук насетне ще и гледаме сеира. До сега се вживяваше на министерша с Бареков, с жената на депутата Шиши, с футболната съпруга Божинова, с мастити бизнесмени , знайни и незнайни... това е по ценоразпис... , а колко "колци" е изяла от кой , къде я свари- Фики, Мики и Онуфри...., защото е У-бичлива и се влюбва във всеки разпорил я- безчет-100 зимни сезона ще се толпли. Пропаднала, по-пропаднала, най-пропаднала. Няма друга такава мъстия в България!

Коментирай

няма такава пачавра

преди 8 години

Този САМОЗАБРАВИЛ се парцал е с психични отклонения- повече от ясно е. Това е, защото е ерОдирана и си позволява да подменя българската граматика и правопис. Боже, слез си обери вересиите! Ха, сега да видим кой ще те У-бича? Че и голяма конкуренция от малолетни дружки, колежки и посестрими имаш по околовръстното.... дали ще подмениш и "О"вековечиш инструмента си "Х*Й" с "У" или "О", като отворената ти вечно уста. Пачавра и то от най-мръсните!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

eeeee....po tapa kifla ot toz parcal...lainoleta.... NIAMAAAAAA...

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

И на мене ми мина подобна мисла. От тоа злобен навлек моа да се очаква сичко! А и нема да ѝ е сефте!

Коментирай

SHISHI

преди 8 години

TAZI PROSTA I TAPA ZIGANKA OT SELO KARAJIOVO ROD TURSKI ZIGANI E EDIN BOKLUK,NEINIA ZANAIT I PREDI DA RODI NIKOL SI BESE TAKAV,P........KA,TAKAVA E BILA I TAKAVA STE SI SOTANE,DOBRE 4E BTV VZEXA RESENIE DA MAXNAT TAZI NEGRAMOTNA ZIGANKA OT PREDAVANETO

Коментирай

andi e andrea

преди 8 години

na andrea vikame andi

Коментирай

никлозета

преди 8 години

леле,що гнусни коментари за мен ,ама съм си ги заслужила :) ахахахахахахахах- ерозио :))))))

Коментирай

Lozanova oficial

преди 6 години

Николзета ?!? Как си го заслужих? Защо ме коментирате? На Фики му е голям и се изкоших!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.