Толкова са сладки! Виж как Дейвид Бекъм играе с дъщеря си (СНИМКИ)

3782
19 Ноември 2012, 18:00


Толкова са сладки!


Футболната звезда Дейвид Бекъм за пореден път умили феновете си. Футболистът бе изловен от папараци, докато играеше с дъщеря си Харпър Севън в магазин за играчки.


Въпреки че богатството на Дейвид му позволява да купи и най-скъпата кукла на малката чаровница, баща и дъщеря направо просълзиха феновете си със сапунените балончета, с които се забавляваха.


При това на Дейвид въобще не му пукаше, че го снимат докато се държи като пет годишен.  С не по-малък интерес от дъщеря си Харпър, той се забавляваше да прави сапунени балони.


Старомодната играчка се стори на малката Харпър по-забавна от всички лъскави играчки в магазина. Чаровницата прекара повече от половин час в опити да хване сапунените балончета, които правеше баща й във въздуха.


Двамата изглеждаха толкова весели и щастливи, докато се забавляват със сапунените балони, че дори не усетиха как привлякоха вниманието на всички в магазина. А фотографите изпаднаха в еуфория от възможността да заснемат един толкова мил момент от ежедневието на футболиста.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени