Том Круз напуска сциентолозите! (Отказва се от религията заради Сури)

3709
03 Юли 2015, 11:39Том Круз напуска сциентоложката общност. Актьорът е признал пред приятели, че му е писнало да го поучават кога може и кога не може да се вижда с дъщеря си и как да я възпитава, научи HotArena.


52-годишният актьор е на път да се раздели изцяло с дъщеря си, заради службата си в сектата.

След телефонен разговор с 9-годишната Сури, Том направил равносметка колко щастливи моменти пропуснал да мине с дъщеря си заради сциентологията.

"Тя му разказваше за часовете по танци и колко много го обича. В този момент със сълзи на очите, той осъзна, че никога не я е виждал как танцува.


Тя расте, а той не е до нея, за да вижда това. Те говорят по телефона или по Skype, но не е същото", разказва за" Star Magazine ", близък до актьора.

Сури не е отгледано в съответствие с правилата и изискванията на сциентологията, и организацията се опитва по всякакъв начин да отдалечи Том от нея. Но актьорът очевидно вече не може да понася тази ситуация.


"На Том му писна. И в крайна сметка ще избере дъщеря си пред сциентолозите“, твърди приятел на американския актьор.

"Той пропусна рождени дни и църковни събития, а Сури вече не е бебе — тя разбира, че баща й често отсъства". Според източника, Сури "все по-често се говори за баща си като чужденец".


А всичко това дълбоко наранява актьора, който е твърдо решен да спечели дъщеря си обратно.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени