Тони Димитрова се окепази с лифтинг за 2200 евро (Певицата с „котешки очи“ след операцията)

https://hotarena.net/az-jenata/toni-dimitrova-se-okepazi-s-lifting-za-2200-evro HotArena.net
Тони Димитрова се окепази с лифтинг за 2200 евро (Певицата с „котешки очи“ след операцията)

Тони Димитрова е неразпознаваема след операция за премахване на бръчките на лицето. Кожата й е опъната като платно, а веждите й са перманентно в мимика на почуда, видя HotArena.

 

С опъната кожа като девица бургаската певица седна пред Галя Щърбева и Лора Крумова в неделната „Комбина“, а зрителите ахнаха в захлас по адрес на окепазената изпълнителка на „Ах, морето“. „Боже, какво е направила тази жена със себе си? Неузнаваема е!“, възкликнаха феновете й, цитира „Всеки ден“.

 

Българската Бони Тейлър винаги е говорила открито за външния си вид и спокойно е коментирала вечната си война с килограмите. Досега певицата и дума не е обелвала за пластична намеса върху тялото си, но ето че на 53-годишна възраст и тя се реши да легне под скалпа на хирурга, за да се подмлади.

 

Шлагерната изпълнителка си е направила лифтинг на лицето в частна столична клиника. За процедурата тя е платила 2200 евро, като е останала в болницата за възстановяване 2 дни. При опъването на лицето на Тони обаче се е получил и характерен ефект от такива интервенции – т.нар. котешки очи. Пластичната операция гарантира 5 години изящен вид на лицето, като при правилна поддръжка с кремове и процедури до 60-ата си година Димитрова може да се хвали със сияйно и младолико лице.

 

Приятели на Тони коментират, че в златната възраст суетата я тресе повече от всякога. Естрададжийката е постоянно на диета и все по-често мислела на каква разкрасителна процедура да се подложи. Открай време искала да си направи лифтинг, но от страх все отказвала да легне на операционната маса.

 

Беше ме страх! Здрава, пък да ме режат от пуста суета, ама ей на, престраших се“, споделила Димитрова пред приятели.

6 Коментара

Медицинска стомана

преди 8 години

Под скалпела, не под скалпа на хирурга. Пусти Винету...

Коментирай

Лупи

преди 8 години

Тони, Тони, много си сгрешила с това "подмладяване".

Коментирай

Doli

преди 8 години

Az sam ''ZA''- izglezda dosta osvezena i podmladena! Haresva mi!

Коментирай

пиги

преди 8 години

тони прасьони

Коментирай

Dzoni

преди 8 години

Vsiaka uvazavashta sebe si zena, ako ima tazi finansova vazmoznost, e dobre da si obarne vnimanie na vanshnostta,osobeno,sled opredelena vazrast. Parvo, za samochuvstvie, a sled tova i za drugite. Toni e i publichna lichnost,koeto e oshte edna prichina tia da napravi nuznoto,za da izglezda dobra na szenata,a i izvan neia. Tova, che ima po-mlad priatel, i dava oshte po-goliam tlasak kam sebeusavarshenstvane- vanshno i vatreshno. Vsichki negativni komentari, sa ot zloba i zavist! Estestveno, che priatelkite i niama da odobriat liftinga- tia veche izglezda s pone 10-15 godini po-mlada ot tiah...(ako sa i naborki..)

Коментирай

Doli

преди 8 години

Tezi,koito mi davat otrizatelni votove, niamat uset i chuvstvo za krasota i estetika! Bravo na plastichnia hirurg i ekipa mu- chudesno sa si svarshili rabotata! Bravo i na Toni za smelostta da go napravi- zasluzavalo si e!..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.