Тони Найка забива бившата на Гущеров

https://hotarena.net/laifstail/toni-naika-zabiva-bivshata-na-gushterov HotArena.net
Тони Найка забива бившата на Гущеров
Тони Найка, който се прочу покрай музикалните клипчета на Валери Божинов, ударно сваля плеймейтката Анджелина Атанасова, видя HotArena.

Легендарният Дон Жуан е хвърлил око на фаталната красавица и не престава да я обсипва с комплименти. \"Анджелина, за теб ще бачкам без пари\", пише фамозният сваляч под еротичните и втвърдяващи мъжката част снимки на знойната плеймейтка в социалните мрежи.

Найка не пести суперплативи за смуглата красавица, чийто последни снимки по прашки и сутиен ясно са запалили главата на Тони, пише \"България днес\".

\"Анджелина, сваляй чорапите, зверска мида\", подканя я Тони Найка под снимката, на която силиконовите гърди едва се удържат в сутена.

9 Коментара

Ani

преди 6 години

Този/тази от български произход ли е??

Коментирай

rady_pl

преди 6 години

2000 lv i e tarifata za cqla nosht.. elit escort se vodi dobri pari vzima za neizvestna mangalka ,, tuningovala se qko i sega pecheli

Коментирай

I OT KADE ZNAE6

преди 6 години

DAI POVE4E INFORMACIQ KAK KADE KOGA KOI I E SVODNIKA KADE I KAK SE PREDLAGA OBQSNI POVE4E INTERESNO E TOVA KOETO KAZVASH ZA NEQ

Коментирай

Мария

преди 6 години

И за 500 лв вече може

Коментирай

eva

преди 6 години

Mnogo e krasiva, ima neveroqtni ochi, no tazi krygla usta zagrozqva vsichko. Ustnitr ne se predpolaga da sa krygli. :DDD I prekalqva sys solariuma. Kato momiche, koeto syshto izpolzvashe mnogo solarium predi 10 godini, moga da kaja che naistina ti sysipva kojata.

Коментирай

ТОНИ НАЙКА-ДРЕШКИТЕ МУ СА РЕПЛИКИ ВИСОК КЛАС :)

преди 6 години

БАЛИСТИК СПОРТ СА НЕВИЖДАНИ МЕНТЕТА! ВИСОК КЛАС РЕПЛИКИ!! КАЧЕСТВОТО ИМ Е БЕЗОБРАЗНО ЖАЛКО!!! ДРЕХИТЕ ИМ ИЗГЛЕЖДАТ ДОБРЕ САМО В МАГАЗИНА,СЛЕД КАТО СЕ ИЗПЕРАТ НА 30 ГРАДУСА ОБЪРНАТИ НАОБРАТНО СТАВАТ НА ТОПЧЕТА ИЛИ ЦВЕТОВЕТЕ ИЗБЛЕДНЯВАТ!!! ДАЖЕ ГРЪЦКИЯ НАЙК ДЕТО СЕ ПРОДАВА ПО МОЛОВЕТЕ Е ПО-КАЧЕСТВЕН ОТ ТОВА ПЛЕВЕНСКО МЕНТЕ!

Коментирай

ZA6TO OBIJDATE MOMI4ETO

преди 6 години

ZA6TO OBIJDATE MOMI4ETO BEZ DA ZNAETE NI6TO , 6TOM KAZVATE TAKIVA NE6TA ZA NEQ DAITE DOKAZATELSTVA I PODROBNOSTI OPI6ETE TOVA KOETO ZNAETE

Коментирай

xaxa

преди 6 години

koe mu e interesnoto kato vseki go znae? moi priqteli i polzvat uslugite, ima q v katalog za elitni. ne vseki moje da q poracha. Ako imash pari she razberesh koi i e svodnika i kak da q porachash xaxa ama qvno nqmash :D

Коментирай

Dani byrdjiev obyvkata li i e svodnika

преди 6 години

Dani byrdjiev obyvkata li i e svodnika , dai pove4e informaciq na 4itatelite tyk za neq

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.