Тони Стораро издаде Алисия в ефир! Певицата бързала да пусне хита си преди Джина (Още подробности)

https://hotarena.net/laifstail/toni-storaro-izdade-alisiia-v-efir-pevicata-barzala-da-pusne-hita-si-predi-djina HotArena.net
Тони Стораро издаде Алисия в ефир! Певицата бързала да пусне хита си преди Джина (Още подробности)

Тони Стораро издъни Алисия в ефир и истината лъсна наяве такава, каквато е.

 

Фолк певецът се изтърва как дуетната му половинка добре си е направила сметката парчето й да излезе на всяка цена преди това на Джина Стоева, узна HotArena.

Алисия бе на интервю в предаването „Тази сутрин“ по бТВ, където за пореден път взе да се оправдава за скандала в Ара. В ефир се включи и Тони Стораро, който разбира се, бе на страната на дуетната си партньорка.

 

В един момент обаче Човекът глас сам не се усети как я злепостави жестоко. „Алисия ме срещна и ми каза, че има една песен и ми предложи да я направим. Това, че тя действаше много бързо, не е мой проблем“, обясни Стораро.

 

Излиза, че Алисия е знаела още много отрано за парчето на Джина Стоева, а не е разбрала чак след заснемането на видеото, както тя твърди. Нещо повече – певицата е бързала скорострелно да реализира проекта си, за да не я изпревари Джина.

 

„Не искам да коментирам това, което Джина Стоева говори по мой адрес. Но смятам, че тя не осъзнава, че в момента я употребяват. Вероятно мисли, че прави нещо добронамерено, но всъщност не е така. Зад това стоят и нейни нереализирани амбиции”, заяви Алисия пред бТВ.

 

Не бе пропусната и темата за футболистите в живота й. „С Валери ни свързва едно прекрасно дете и така ще бъде за цял живот. С малкия имаме традиция да ходим на кино заедно. Заедно играехме и футбол вкъщи, но той вече има много силен удар и се съобразявам със съседите“, разказа певицата.

 

35 Коментара

ъ

преди 8 години

оф пак тази тема свързана с алисия и с оня мъж джина стоева...

Коментирай

ujassss

преди 8 години

Mnogo si groznaaa Alisiq.Napravo si kato plashilo.Poduta,stara,drebna,zlobna i vredna...,zashtoto vseki put vidq li ti snimka v po-estestven variant poluchavam strahova nevroza.Skrii se podut gevrek takuv.Svurshiha ti 5te minuti slava!Segane mislq,che ima nqkoi,koito da te polzva,as da drazni niakoia bivsha priqtelka,zashtoto si e jiva izlagaciq da kaje,che ima urod kato teb do sebe si!Tragediqqq si mamche,golqma pri tova.Sega osven che si stara i grozna vsichki chuha i kva veshtica si.Eee,ima nadejda i za teb.Ako ima nqkoi koito predpochita sex s jivotni...,shte te ogree:-)))))

Коментирай

Galqq

преди 8 години

MEGAAA GROZNAAA E STANALA TAQ

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

DA BE....IZKRIWEN...FOTO 6OP.....TAKA I OTARWA NA TRAWESTITKATA NIKOLETA....MA NA STAWA....KOLKOTO I DA IA PLIYETE.....TIA SI IMA IZGRADENO IME....KRASIWA I YMNA E,....ZA RAZLIKA OT WAS.....DREBNI...PRIMATI....

Коментирай

AMI DA

преди 8 години

Бърза, за да отметне тази песен и да работи по следващата, тя е продуктивна и организирана; ето за последната 1 година направи толкова много песни и все хитове. Затова действа делово и професионално, а не 1 година да гони някого по коридорите и да му се моли за дует като тая некадърница с вид на травестит, дето сама се изложи. А и Алисия е супер търсена за участия и нормално да иска подновен репертоар :)

Коментирай

JUSTICE!!!!

преди 8 години

Ебахти миризливия сайт. дребни душици. Продаващи се за 500 лв. Съжалявам ви. Журналистиката е понятие много далеч от вас.

Коментирай

krach

преди 8 години

Ауууу чудовищно грозно е тази жена. Остана ли нещо естествено и неоперирано по нея? Отвратително отблъскваща!

Коментирай

Мисли малко

преди 8 години

Ти верно ли мислиш, че има изпълнител, който не иска да пуска постоянно нови песни?

Коментирай

???????????????????????????????

преди 8 години

И как по точно се е издал, казал е точно това което сте написали в заглавието си че Алисия е бързала да пусне хита си преди ДЖИНА СТОЕВА ТАКА ЛИ Е КАЗАЛ В ЕФИР или това са отново плод на вашите болни мозъци. Точно така ли го е казал Тони Стораро?????????????????Споменал е името на Джина Стоева?????????? Смешници, хората влизат за да ви се подиграват защото знаят че в сайта ви няма и на 1% истина.

Коментирай

обективно

преди 8 години

Е, колко да е бързала Алисия...Ми кво да прави..Тази Джина преди повече от осем месеца е стартирала нейния проект(както сама си каза)..Е, Ася колко да я чака да се натутка – две години ли? Какво да прави като е организирана и продуктивна?! За певеца е най– важно песните да са му хубави и да се харесват и слушат от хората! Мен могат да ме развълнуват до сълзи сбръчкани, беззъби баби, пеещи хубави народни песни, а ако вас не могат, показва закърнелите ви сетива , липса на чувствителност и безкрайна ограниченост! !

Коментирай

простоииии, както винаги ръсите тук

преди 8 години

Пак съчинения на Грозева или Йорданова... вече и имената си не пишат, за да не бъдат обругавани заслужено. Ами всеки си гони неговите планове и проекти в работата и откъде на къде е длъжна да следи проектите на нейните колеги, кой, какво замислил преди месеци, години. Ние ще спрем да дишаме, защото на Десислава Стоева, това не и харесва или не я удоволетворява! Има поговорка " докато мъдрите се намъдрят, лудите се наскачат! Е, тя и мъдра се оказа, че не е ! Жалко, за годините и! Колко елементарни, повърхностни и простовати съчинения правите тук. Никой друг сайт , дори и жълти такива не е паднал на такова ниво, което вие сте. Жалки некадърни драскачи!

Коментирай

до ...мисли малко

преди 8 години

Да, мислим и то много реално! Когато един човек не може да си подреди нещата и не му се получават по неговия начин- другите са му виновни. Е, не виждам в случая, защо точно Алисия. Явно, за да няма продуктивност от 14 години насам, има причина и най-малко Алисия е виновна за това. Цели 14 години да чакаш .....Михаля! Май това е чакала, но не и е отвърнал на чувствата! Но, един ден, нали всеки си прави ретроспекция на миналото и нейното се оказа кьорфишек работа.... :) :) :)

Коментирай

до Galqq

преди 8 години

Я се погледни в огледало? Или не смееш, затова все обсъждаш другите, да не изпаднеш в истерична паника!

Коментирай

до ujassss

преди 8 години

Ако пуснат твои снимки в естествен вид, едва ли ще говориш същото. И най-голямата красавица заснета в неочаквани пози ще изглежда по този начин, още повече вие дето критикувате красотата на този и онзи. Защо ли си мисля, че точно там ви е слабото място?!? Я, излез на показ да те видим, какъв или каква хубавица си и тогава ще коментираме...Жалки отрепки!

Коментирай

????????????

преди 8 години

Ахахахахахахха ама как само изкривявате казаното и вадите от контекста.......ей Николет Арена мизерници сте и такива ще си останете! А МОГА ЛИ ДА ПОПИТАМ ЗАЩО ПОЧТИ НИКОГА СТАТИИТЕ ВИ НЕ СЕ ПОДПИСВАТ С ИМЕНАТА НА ИЗМИСЛИЛИТЕ ГИ ХОРА? ОТ КАКВО ВИ ЕСТРАХ??? КОГАТО НЯКОЙ ТВЪРДИ, ЧЕ КАЗВА НЕЩО КОЕТО Е ИСТИНА ТОЙ ТРЯБВА ДА СИ СЛОЖИ ИМЕТО ОТ ДОЛУ - ЗАЩО НЕ ГО ПРАВИТЕ?????????????????????????

Коментирай

Tanq

преди 8 години

MNOGO GROZNAAAA TAZI BEEEEE AHHHHLELELELELELE MNOGO ZLE IZGLEJDA BABETO.PREDSTAVETE SI Q BEZ GRIM,TQ TAKA E STRASHNAAAA PREDSTAVQM SI SUTRIN

Коментирай

e nqma takava grozotiq

преди 8 години

hahhaa izroooood,na edna neobrabotena snimka ne prili4a6 na 4ovek sbra4kana babu6kero.a kato gldam i storaro uj duet,uj partniori,ama i toi si izmi ra4i4kite s teb,barzala si bila da zapi6e6 pesenta i tova ne bil negov problem.edna priqtelka nqma6,edin kolega koito da te uvajava,zlobara nadmenna.

Коментирай

аууу гадост

преди 8 години

Защо публикувате такива снимки посред бял ден? Това маймуноподобно същество не трябва да бъде показвано,защото плаши.Няма такава грозна уста.Прилича на 60 годишна проститутка в пенсия.Торби под очите,дълбоки бръчки и за капак подпухналата мазолеста уста.Бляк!

Коментирай

офф

преди 8 години

По–добре като Алисия, отколкото проституиращи "колежки на Клозета"(както сами се определят..хаха) по улиците на Берлин (разгледайте профилите на някои от агресивните "защитнички" на караджовската психопатка от МОЛА)! Изгледайте и пак записа от страхотното представяне на Алисия и перфектният и вид на сцената на Планета и да видите пак поне отстрани как изглежда успеха – реалният, а не измисленият от Неделчев, поддържан от Ванко, от грозни, злобни пиарки и безкраен фотошоп! !

Коментирай

:O

преди 8 години

И тук се е накиприла, нагримирала, фризирала и да изглежда така?! Майко, мила... Когато ги няма фотошопа, филтрите и ефектите от инстаграма работата е трагична. По-добре да си пуска по-натурални снимки, за да не прави лошо впечатление после по предавания и на живо.

Коментирай

eli

преди 8 години

otidi na uchastie i shte vidish,kak izglejda na 50 sm ot teb...prekrasno!tova e istinata sreshta na jivo!ne drunkai samo!

Коментирай

az

преди 8 години

gadost e maika ti deto te e rodila...

Коментирай

:O

преди 8 години

Виждала съм я. Това, което видях не ми хареса. Но пък останах очарована от визията и земното държание на Галена, Анелия и Емилия.

Коментирай

до " красавиците" в този сайт.... ха ха хааааа нещастни хорица!

преди 8 години

Имате ли представа как изглежда Николета без грим и от близо? Виждали ли сте я? Аз съм.... Плачевно състояние. да е жив и здрав макияжа! И всеки човек на всяка снимка не излиза икона... Снимана е от близо , а тя е и без грим само с лек туш на миглите и най-вероятно след участие. Но, това не е най-важно. Важното е да е жива и здрава, да си отгледа детенцето, да прави хубави песни, да ума успехи. Богините тук , да се отместят да минат грозните! Смешни животинки, и животните са по-хуманни от някои хора! Седнали да одумват и да се присмиват на хората, което само по себе си говори, че сте едни самотни смотаняци и тук избивате комплексите си. Нещастници сте и вие много добре си го знаете!

Коментирай

ALEKELELELELEMAIKOO

преди 8 години

NQMA TAKUV VULK KATO TAZI

Коментирай

а сега де

преди 8 години

Tи ceгa ĸъдe мecиш Hиĸoлeтa и щo cи миcлиш,чe ĸoйтo нe xapecвa тpaвecтитa дъpт Acя ,xapecвa Hиĸoлeтa? Ha вac caмo Hиĸoлeтa ви e в чaлгa пpoмититe мoзъци .C гpим и бeз гpим aceтo cи e cтpaшнa.зъбaтa,нaбpъчĸaнa c гoлeми ĸoнcĸи зъбĸи и гoлямa мaзoлecтa ycтa.И понеже намеси Николета,за която изобщо не иде реч,аз питам някой спомня ли си Ася преди,с дългата рядка косица,кривите редки бобарски зъбки и големите брадавици????

Коментирай

до :О

преди 8 години

Kaĸвo тe ĸapa дa cи миcлиш, чe ниe нe cмe я виждaли oт близo нa yчacтия? Mнoгo пъти! Πo -cĸopo ти нe cи, a cтpeляш тyĸ бeз пocoĸи, зa дa гoвopиш тaĸa. Mнoгo e хубава дaжe и мнoгo зeмнa. Toвa, чe нe мoжe вceĸи дa ce дoближи дo нeя нa yчacтиe e дpyг въпpoc-Има си протокол. Oтивa, cвъpшвa cи paбoтa, пpaви cнимĸи нaбъpзo и нe мoжe c вcичĸи фeнoвe. Имa бoдигapдoвe, ĸoитo нe пycĸaт вceĸи дa ce дoближи дo нeя и c пpaвo. Имa вcяĸaĸви пcиxoпaти. Тaĸa, чe ĸoгaтo нe пoзнaвaтe eдин чoвeĸ , a caмo чeтeтe жълтaтa пpeca, a тo e oчeвaднo ... пo-дoбpe ce cпecтeтe пpocтoтиитe. Te и бeз тoвa нe лeпнaт.

Коментирай

!!!

преди 8 години

Хайде стига си подскачало бе, палячо! Грозна си ти! Иди си обърши сопола и тогава ела прави квалификации на хора, които не можеш да стигнеш пожизнено. Седнало си ту и ръсиш простотии на всеки коментар и през 5 минути. Палячо!

Коментирай

До ...а сега де

преди 8 години

Хайде , сега де! Май изрисува с думи образа на Николета? Голяма, напукана уста, криви зъби , като сиромашка ограда, чело като ракетна площадка, камбата и помен няма от нея от пилене, и вежда гайтан, тип кап. Петко войвода. Къде видя в Алисия, конски зъби и голяма " мазолсета" уста? Или визираш твоите , няма да се учудя ... педали много и от двата рода. И напротив, Алисия има гъста коса и от преди полдени за сведение клиповете и. Май си заблуден/а от злоба, а тя си лъха от коментарите ти. Няма и грам обективност, а злостни и злобни такива, като вас.

Коментирай

Hubavica

преди 8 години

Auuu parvata snimka kakva e ubavica. E na tam ustata i e mazolesta na dartofela.

Коментирай

Мария

преди 8 години

Ти си много злобен/бната. Направо ме погнусява такава лошотия. Как така реши, че Алисия няма приятелки? Ти познаваш ли я? От къде и знаеш колегиалните или каквито и да било отношения? Смешници сте - злобни и неграмотни и това само на пръв поглед.

Коментирай

shok

преди 8 години

Тая какво си е инжектирала в лицето, че даже не може да се усмихне и да направи нормална мимика? Пак е играл скалпа то е ясно. Но няма ли огледало да се види на какво прилича, че да го осъди най-накрая тоя касапин, който сътвори това с лицето и?

Коментирай

Стела.

преди 8 години

Не., малки сме а тя е Баба... Ама помним на Лайното снимките със рядката косица и дебелото дупе...

Коментирай

Ай

преди 8 години

И защо като е бързала Алисия това да значи,че е искала да изпревари Джина Стоева? Бързала е,та като свърши учебната година и тя да е свободна и да заминат с детето при таткото в Италия.

Коментирай

Симона

преди 8 години

Ей.. голяма завист, голямо чудо. Курволето!!! Когато отида на дискотека - пускат песни на Алисия и хората се забавляват. Как един път не пуснаха песен на баба ти Джина или на тая Ивена???? Естествено, че ще бърза да си прави песните! Не спряхте да плюете.. с кой била, какво правела.. Тя е една от малкото певици, които се държи достойно, на ниво.. хипер възпитан и организиран човек! Курволето, стига завижда, а направи нещо смислено в живота си!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.