Тони Стораро: Певици бол, Преслава е само една от тях и беше креватна играчка на Фики, за обвързване не може да става и дума!

https://hotarena.net/laifstail/toni-storaro-pevici-bol-preslava-e-samo-edna-ot-tiah-i-beshe-krevatna-igrachka-na-fiki-za-obvarzvane-ne-moje-da-stava-i-duma HotArena.net
Тони Стораро: Певици бол, Преслава е само една от тях и беше креватна играчка на Фики, за обвързване не може да става и дума!
И Тони Стораро проговори за връзката на Фики с Преслава в предаването „Папараци“, видя HotArena.

От думите му става ясно, че той гледа на нея като на един от креватните флиртове на сина си. Със сигурност бащата на тийн идола не е очарован от тази любовна афера и за него тя не е сериозна.

„Фики е имал връзка с много колежки, певици бол. Нека се забавляват, млади са, докато нямат семейства, после нещата се променят“.

Това недвусмислено показва отношението на Тони към Преслава - една от бройките на сина му, поредната креватна играчка, но не и кандидат-снаха.

„Фики да си гледа кариерата, за обвързаност е рано. И двамата са млади, ако са имали чувства нека си ги изживеят, нека сега вземат всичко от живота. Притеснява ме само дали взимат предпазни мерки, от това се страхуваме с майка му“, отсече Стораро – старши.

7 Коментара

ВАЛЕРИЯ

преди 7 години

Тони Стораро е толкова простоват, че си изпя всичко без да се усети и то по много елементарен начин. Ясно е, че Фики е щурмувал яко колежки и, че Преслава е една от тях, ама да беше малко по-дискретен. На въпроса дали изневерява ме шокира буквално. Не бивало, където си вадиш хляба, да си вадиш и оная работа! Ти ли го казваш, бе гнусен лъжец? Поне кажи, че не ти се коментират такива неща, всички те знаем, че всяка вечер по участия забиваш квото можеш буквално! Една позната се занимаваше с брат му, който също е женен с деца, страшен боклук, но не по-голям от Стораро!

Коментирай

Мери

преди 7 години

Вижте нещо интересно. Приятелката на Фики е харесала коментар под тази снимка, в който се твърди,че Преслава и Фики са заедно. ttps://www.instagram.com/p/BOqGsJnBl5l/ (добавете само едно "h" пред линка ) Имам чувството, че Фики и Преслава са заедно, но годежа му с това момиче е, за да разсеят слуховете..

Коментирай

х

преди 7 години

ПРЕСЛАВА Е ПОД ПРИЦЕЛ В ТОЗИ САЙТ ДНЕС ВСЯКА СТАТИЯ Е ЗА НЕЯ, НИКОЛЕТО УСПОКОЙ СА МА, ПРЕСЛАВА САМО СЕ Е ЕБАЛА С ПЕРУКАТА МИХАЙЛОВ, ТЯ ГО НЕ ЩЕ, ТОЙ ТИЧА ПО НЕЯ ЗАЩОТО Е ФАНОРИТКА ЗА СНАХА НА БАТЕ БОБИ МИХАЙЛОВ!!! Ти пак си временна докато преслава му нърже на николайчо!!!

Коментирай

издислав

преди 7 години

и фики и баща му стораро са си бройкаджии, крушата не пада по-дълеч от дървото ....факта,че годеницата на фики харесва коментарите за преслава много ясно говори, че между преслава и фики няма абсолютно нищо...да имал е връзка с известна певица ,но това не е преслава фики е ходил и с анджи , джулия и теди александрова , но може и друга някоя да е забил , а това за преслава си е чист пиар

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

Айде,ти са успокой!Преслава и Перуката са са обичали,ама той тогава май беше с обичаната му Алисия,ма тя що не смея да гъкне тогава?Сега пък приятелки се пишат двете фолкаджийки-що ли,да дразнят Николета,уж,ама на нея и е през онази малката,нали си върна Никито и си е хепи!

Коментирай

Н

преди 7 години

А с гери никол кога са се обичали? При алисия или при николета?

Коментирай

до ха ха

преди 7 години

Абе мария дончева и гнилолета, ередина и т.н да го духате курррввиии

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.