Тони Стораро ступан от люлинския бабаит, задето свалял жена му! (Заплашват, че и Фики ще го отнесе, движи вече само с охрана)

2701
23 Септември 2015, 13:06


Тони Стораро е изял пердаха на 10 септември в дискотека в Студентски град заради повъртането му около чужда невеста, узна HotArena.

 

До инцидента се стигнало, след като певецът се задявал с неподходящата дама. Тони бил видимо подпийнал и си позволил прекалено много волности спрямо половинката на люлински бабаит, който не се сдържал и скочил на бой на изпълнителя, пише „Всеки ден“.

 

Преди да се стигне дотам, че да бъде посинен публично, Тони просто си пеел хитовете. В една от паузите обаче той подхванал флирт с клиентка на заведението, която за негово нещастие се оказала обвързана. Без да очаква, че приятелят й ще се появи на същото място, биячът на певеца изскочил на сцената от изневиделица и започнал да го налага.

 

Чужди жени ли ще задяваш, дърт перверзник! Ще те ч*кам и теб, и сина ти“, изкрещял му в лицето нападателят, разказват свидетели на побоя. „Това си беше възпитателен кьотек“, отбелязват те.

 

Близки до певеца не крият, че той обича да флиртува с почитателките си, а ако е на две-три големи ставал и агресивен в свалките си.

 

Държи се така сякаш жените са му задължени да спят с него. Какво като е звезда?“, коментират хора, които познават характера на хитовия чалгаджия.

 

Същевременно се появи версия, че боят срещу Тони е на расистка основа. Според някои биячът на Стораро го ступал, подразнен от това, че е „турски циганин с дразнещо лице“. Физиономията на певеца го изнервяла много отдавна и сега му паднало да го набие.

 

След инцидента звездата на „Диапазон рекърдс“ бил силно притеснен за сина си. Поради тази причина му наел двама души охрана, за да го бранят, ако някой му скочи на бой.

„Публиката е неблагодарна! Ние ги веселим, а те са готови да ни се отблагодарят с юмрук. Такова нещо не се е случвало дори и през мутренските години“, констатирал певецът пред свои.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени