Тони Стораро замени Джена с Роксана (Ромката му е любовница от два месеца)

4199
25 Август 2015, 15:00


Чалга певицата от ромски произход Роксана е новата жена в обятията на Тони Стораро, научи HotArena!

 

От близо 2 месеца смуглата красавица топли чаршафите на популярния певец, който, макар да има сключен брак повече от 20 години, не спира да кръшка на жена си Валя. Тя пък очевидно няма нищо против забежките на известния си съпруг, пише „Всеки ден“.

 

На този етап връзката между Роксана и Стораро се очертава като лятна авантюра, но само времето ще покаже дали отношенията им ще прераснат в нещо по-сериозно. Аферата помежду им започнала в началото на лятото, когато двамата се засекли на общ ангажимент – богата циганска сватба в Монтана. След изявата изпълнителите отседнали в общ хотел, където заверата започнала.

 

Така официално Роксана станала поредната известна певица, минала през леглото на Стораро, след Софи Маринова и Джена.

 

Роксана проби в публичното пространство след позорно представяне в риалити шоуто „Къртицата“, където узна, че е бременна, а след това абортира. Брюнетката успя да забърка името си и в друг скандал, за да популяризира кариерата си. Оказа се, че хитрата ромка е топлела леглото на Николай Бареков, който е спонсорирал и нейни чалга клипове. Според запознати в бранша в момента Роксана използва Тони Стораро за ракета носител на зациклилата й кариера.

 

Покрай вземане-даването си със Стораро Роксана успяла да си издейства дует с хитовия изпълнител. Общото им парче „От гордост да боли“ обаче е и перфектното алиби за изключително опасната им близост в последно време. Благодарение на песента си двамата изпълнители успявали да се измъкнат пред половинките си, че имат работа по дуета си.

 

В момента явките между фолк певците се случвали предимно по морето, където и двамата имали често ангажименти и не било трудно да се засекат. Макар в различни стаи, двамата отсядали в един и същи хотел, където придвижването по етажите не е никакъв проблем за по-интимно сближаване.

 

Тони е известен бройкаджия. Никога не е бил мъж за една жена и съпругата му Валя си го знае, но кротува вкъщи. Стораро не спира да се хвали пред приятели колко певици е минал, на коя е навит и с коя какви ги е вършил в леглото. Редовната му фраза е, че най-много обича да им качва краката на раменете си“, издават го негови авери.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
GDIO
преди 2 години
-1
Че тя тая не е била в Къртицата.Рут Колева беше бременна.Само лъжете хората, не ви е срам!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени