Топ 10 на най-шантавите венчавки

2208
16 Юни 2013, 13:00


Весели и пищни, или странни, шантави и необичайни. Много пъти сватбата не е това, което сте очаквали.  Но тези случай ще надминат дори най-смелите ви очаквания, видя HotArena.net.


1. Мъртво момиче

Тайландецът Чадил Дефи имал 10-годишна връзка със Сарина Камсук, но поради прекомерна заетост в службата не намерил време за бракосъчетаване. И когато през януари 2012 година Сарина загинала при катастрофа, Дефи решил да се ожени за нея. Сватба и погребение се слели в едно. Чадил целунал невестата си, сложил й венчален пръстен и я изпратил в отвъдното.


2. Делфин

Шарон Тендлер се оженила за делфина Синди в израелския курорт Ейлат. След 14-годишна любовна авантюра тя най-сетне предложила на самеца и двамата се оженили с помощтана дресьора му. Тендер се заклела да бъде до партньора си и в добро, и в зло. За жалост Синди скоро умрял от старост и я оставил вдовица.


3. Възглавница

Съпругата на Ли Джин-джу е... любимата му възглавница. Върху нея е принтиран харесваният от него персонаж Фейт Тестароса от анимационният сериал „Магическата лирическа девойка Наноха”. Младоженецът просто обожавал съпругата си. И всяка вечер си лягал само с нея.


4. Котка

Германецът Уве Мицшерлих решил да се ожени за петнадесетгодишната си котка Сесилия, след като разбрал, че не й остава много време живот. За целта той наел актриса да изиграе длъжностното лице на сватбата. А за официалните снимки облякъл котката в сватбена рокля.


5. Берлинската стена

Официалната фамилия на Айя – Рита е Берлинер - Мауер (Берлинска стена). Тази фамилия тя носи от 1979 година, когато се омъжила за нея. През 1989 година стената рухнала, а  Рита останала вдовица. И до днес обаче тя пази макет на прочутия зид в първоначалния му вид.


6. Камион

Мария Грифин от Сан Бернадино получила първия си оргазъм, когато си мечтаела за ... сградата на „Крайслер”. Тя си купила камион и се оженила за него. След сватбата двойката заминала на меден месец на къмпинг. Ако се вярва на Мария, тя и камионът се радват на активен и пълноценен брачен живот.


7. Куче

Джоузеф Гизо от Тувумба (Австралия) се заклел във вечна любов към любимата си лабрадорка Хъни. На сватбената церемония присъствали представители и на двете семейства. За успокоение на природозащитниците Гизо уверил присъстващите, че първа брачна нощ няма да има, но от този момент Хъни носи неговата фамилия.


8. Айфеловата кула

Ерика Ла Бли казала „Да!” на Айфеловата кула след ухажване, продължило цели три години. В момента фамилията й вече е Айфел и поддържа сайт за хора, които смятат неодушевените предмети за привлекателни.


9. Коза

През 2006 година старейшини на племе в Судан хванали Чарлз Томбе да се съвокуплява с козата си. И веднага му наредили да се ожени за нея и дори да плати зестра на собственика й. За съжаление съпружеското им щастие не продължило дълго. Тъй като по време на парти козата  се задавила и умряла.


10. Крава

На остров Бали 18 – годишният Нгора Алит бил изловен в непристойна поза с кравата на съседите. А за наказание го накарали да се ожени за обезчестеното добиче. След церемонията булката и младоженецът били подложени на ритуално пречистване в езеро, при което кравата се удавила.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
jkjkjk
преди 4 години
0
luda rabota
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени