ТОП 3 на най-странните любовни магии

3481
05 Май 2014, 17:22


Любовната магия е сред най-популярните начини да накарате момчето, което обичате да остане с вас. Но някои от ритуалите са не просто странни, а направо нелепи, видя HotArena.net.


Предлагаме ви да се запознаете с най-странните ритуали за любовна магия. Друг е въпросът дали наистина са ефективни.


Магия за любов с боб


Любопитен факт е, че една от магиите се прави с… боб. Върху 40 черни бобени зърна изписвате името на човека, който искате да се влюби във вас. Приготвяте ги на яхния, а после смесвате черен пипер с пепел от нокът на стара жена и ги добавяте към храна, която любимият ви трябва да изяде, пише kliuki.net.


Магия за любов с кукла


Взимат се коса и нотки от човека, омесват се с восък и се прави негова фигурка. После се поръсва с вода от извор и се нарича с името му. Накрая куклата се увива в негово бельо, риза и се посипва с прах от обувките му. Накрая изричате три пъти „Ти еди-кой си, твоята душа принадлежи на Бог, а на мен принадлежи плътта ти“.


След това трябва повтаряте следното заклинание:


„Лей се кръв, течете сълзи, свещта се запали, сърцето заби, небето се разтвори, земята се отвори. Изправи се стълб от земята грешна до небето господно. Та ангелите да изтръбят името на /име/ 33 пъти и ще бъде възроден той от восък до тело за моето дело. И ще стане той моя сянка и ще ми бъде верен като псе. Както тлее свещта от восък, така и той /име/ да тлее единствено по мен /име/!”

Кръвна магия за любов

Най-странна обаче си остава магията за любов с кръв от месечния цикъл. Според маговете, вечерта преди ритуала, визуализирате в кръг от свещи желанието си, мъжът на живота ви да ви обича вечно. На другия ден с капкомер сипвате от тази кръв само няколко капки в кафето или друга напитка, която искате обектът на желанието ви да изпие. И ако се вярва на уверенията на маговете, трябва да ви се кълнат във вечна любов след това.


Вярвате ли, че любовната магия наистина действа?
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Курчо
преди 3 години
0
Ебах тяхната майка и курви, ако с тази гадост ще ме карат да ги обичам!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени