Топ 3 процедури за секси тяло

1569
14 Юни 2012, 22:23


Лятото е красота и емоция, а всяка жена иска да му се наслади с пленителна визия. Ето кои са най-ефективните и актуални козметични процедури за красиво, секси тяло:

 

1. Веласмуут – топ решение за борба с целулита. Разрушава целулита и подобрява формите на тялото. Веласмуут съчетава преимуществата на няколко технологии: биполярна радиочестота и инфрачервена светлина, вакуум и ролков масаж.

 

Резултати от впечатляващо ефективната процедура: намаляване на целулита, редуциране на обиколките, видимо по-гладка и еластична кожа.

 

2. Електро и миостимулация – фитнес и козметика, съчетани в един апарат. Предлага различни програми: намаляване на обиколките, оформяне на тялото, опъване и възстановяване на кожата, изглаждане на бръчки, обработване на гръдни и задни части, лимфодренаж.

 

Резултати от процедурата са: по-добро и видимо оформено на тялото при далеч по-малко усилия; стегната визия, повишен тонус, здрава и еластична кожа.

 

3. Кавитация – лечение на целулит, намаляване обема на мастната тъкан
и корекции на дефекти след операция за липосукция. Кавитацията е процес, който се предизвиква чрез нискочестотен ултразвук в течностите на тъканите.

 

Резултати, които да очаквате от процеурата: намаляване на теглото чрез премахване на мастните депа и оформяне на тялото без хирургическа намеса.

 

Вече разбрахте кои са трите най-ефективни процедури за красиво и стегнато тяло, сега може да си ги подарите в “Медика-Естетика”. Вижте лятната им игра, в която може да СПЕЧЕЛИТЕ ВАУЧЕР на стойност 150 лв. за процедури по избор.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени