Топ 5 на известните бг мъже, които си падат по малки котета! (Вижте коя двойка води класацията с 25 години разлика помежду им)

10271
04 Април 2017, 17:00


Лафът „Хвани си кака да те отрака“ вече не е актуален. Далеч по-модерно е да си на 55 години, а цената до теб да е… на 30!

 

HotArena събра 5 азбучни примера за известни мъже в бг шоубизнеса, които не само си падат по малки котета, но и са се оженили за тях. Или поне живеят заедно на семейни начала…

 

  1. Деян Донков и Радина

 

12 години е разликата между Радина Кърджилова и Деян Донков. Много ли е, малко ли е, не знаем, но със сигурност не им личи. Донков доста младее, а откакто на двамата им се роди син, са по-щастливи отвсякога.

 

  1. Коцето и Надя

 

Тук разликата е 13 години. Двамата са женени, имат две деца. Запознават се, когато Надето е все още невинна ученичка. Коцето се влюбил от пръв поглед, а на Надето не й трябвало много.

 

  1. Ани Хоанг и Люси Иларионов

 

Любовта няма възраст и граници (пък и тегло) и за Ани Хоанг и Люси Иларионов. Те са заедно вече близо 7 години и това, че ги делят 17 години разлика, никога не ги е притеснявало. Гаджосват се, когато Ани е едва на 19 години, и колкото и да се опитват да обвинят миньончето, че е с Люси за пари, тя му остава вярно до ден-днешен.

 

  1. Росен Петров и Карина

 

Тук вече започва тежката артилерия – цели 20 години разлика. Някои биха подметнали злобно, че Карина може да е дъщеря на Росен Петров, но нека бъдем реалисти. Днешната младеж се жени на 20 само в ромската махала…

 

  1. Коцето Калки и Мартина

 

Разликата между Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, и красивата Мартина вече си е цифра! Когато Коцето е бил на 25 години и вече е мислил за сватби и деца, малката Мартина… се е родила!!!

 

Когато била 5-годишна, тя била луда фенка на Калки, без да знае, че 20 години по-късно ще има дете от него. На това му се вика любов!!

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени