Топ 5 на известните свекървища

3912
17 Октомври 2011, 16:30


Редакторска плесница

 

 

Мразите свекърва си? Не се спогаждате с нея? Не можете да стоите под един покрив заедно? Е, не можем да ви помогнем. Свекървата си е свекърва – вари я, печи я, все си е злобна.

 

 

Можем обаче да ви утешим – не сте единствените! Богатите също плачат... и също имат злобни свекърви. Вижте само в HotArena.net Топ 5 на известните злобни свекървища.

 

 

Мъчението на Гала

 

 

Една от най-честите причини за кавги със свекървата е възпитанието на детето. Именно тази е причината Гала да влезе във война с майката на бившия си Косьо Будев. Свекърва й често й правела забележки за възпитанието на 13-годишната Мари. „Свекърва ми все опява, че уча детето на вредни навици, че не го гледам добре, че непрекъснато го разболявам… Писна ми от тая простотия. Повече няма да го види” – сопнала се Гала пред роднини преди време.

 

 

Мъчението на Николета - Пепа

 

 

С какви ли не грозни имена е наричана Николета от майката на Валери Божинов... поне според жълтите медии. Пепа Божинова не крие симпатиите си към бившата на сина си – Алисия, и неприязънта към настоящата му съпруга – Николета. Според слуховете двете не си говорят и именно връзката на Валери с плеймейтката става причина той да се скара с майка си. Пепа все пак дойде на сватбата, така че томахавките може и да са заровени.

 

 

Зорка Първанова

 

 

Президентшата е свекърва от класа – двама синове, една официална снаха и много неофициални, върху които да си излива гнева. Големият й син Владимир се ожени по живо по здраво, но малкият още не може да намери достойна снаха за майка си. Според слуховете Зорка лично ги отсявала и именно заради нея Ивайло Първанов зарязал последната си любов – Лили Кирова. Кандидат-свекърва й не одобрявала свободното й поведение.

 

 

Катето Евро

 

 

Спокойно можехме да наредим Катето на първо място в класацията, ако вярваме на светските хроникьори. „Истинско злобно свекървище в чистия му вид” – така описват актрисата, която дори придружи сина си на море заедно с гаджето му. Бивши на Сашо Кадиев разкриват, че Катето не дава на сина си да кихне без нейно разрешение. Вдигнали ръце от властния й харакер.

 

 

Маргарита Бербатова

 

 

Страшилище Номер 1 сред звездните свекърви е Маргото. Наглед миличка, усмихната, а всъщност е усойница от класа, разказват запознати. Тъкмо тия дни стана ясно, че със снаха си Елена не си говорят – Марго била безкрайно обидена, че няма да празнуват рождения ден на малката Деа. От бяс Маргарита тръшнала телефона на златния си син – Митко Бербатов.

 

 

Милослава Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хъм
преди 6 години
0
Тая Евро като побъркана
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени