Топ 5 на най-известните близнаци в България

5008
01 Юни 2014, 13:41


Да си имаш брат или сестра е чудесно, а ако и двамата сте намерили своето място в живота и сте станали знаменитости е повече от прекрасно. Това твърдят близнаци, родени в България и станали популярни в различни области на обществения живот, видя HotArena.net.


Благовест и Светослав Аргирови бяха на върха на славата си, едва навършили 31 години. В зората на своята певческа кариера по тях лудееха всички красиви момичета, но двамата близнака заминаха за търсят славата си в Норвегия. Днес, вече на 55 години, Благовест и Светослав смятат отново да се върнат в родината си.


Светослав е щастливо женен и има голям син Кристофър, който е студент, а брат му Благовест днес е в София с втората си съпруга Лили. Тя е румънка и е бивш модел. От първата си жена Благо има син Александър.


Близнаците Ангел и Невен Енчеви са известни лекари – д-р Ангел Енчев е популярен пластичен хирург, а брат му д-р Невен Енчев е мениджър в болницата им в Пловдив.


Двамата и до днес имат огромна физическа прилика. Но личният им живот е коренно различен. Невен предпочита да е далеч от светския живот и живее щастливо със съпругата и дъщеричката си, а брат му е популярна личност, който дели щастието си с манекенката Теди Велинова, от която има син Филип.


Рут и Лъчезар Колеви са близнаци, но животът на всеки от тях протича различно. Рут е медийна личност, непрекъснато е в центъра на събитията, докато Лъчезар мрази популярността.


Дори харесва различна музика от тази, на която сестра му е фен. Но различията не е пречка двамата винаги да си протягат ръка за помощ.


Дарин и Деян Ангелови непрекъснато са заедно на сцената в театъра и в киното, макар че преди да се отдадат на актьорската си кариера са шампиони по карате. Те са много привързани един към друг и заедно посрещат и лоши, и хубави дни.


Тридесет и четири годишните близначки Ана и Боряна Шехтови и днес са едни от най-атрактивните модни хубавици е нас. Днес Ана е щастливо женена и има две момиченца, а Боряна живее в красив дом в Доминиканската република с любимия си Христофорос Аманатидис – Таки.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени