Топ 5 на снимките, от които Алисия се СРАМУВА! (Повечето са от миналото, преди пластиките)

https://hotarena.net/pod-pricel/top-5-na-snimkite-ot-koito-alisiia-se-sramuva HotArena.net
Топ 5 на снимките, от които Алисия се СРАМУВА! (Повечето са от миналото, преди пластиките)

Редакторска плесница

 

Алисия може да се има за първа красавица в последно време, но има снимки, които я показват в съвсем друга светлина.

 

Кофти корекции, неудачен грим и прическа, в нета открай време обикалят спомени, от които Алисия се срамува истински, видя HotArena.

 

50 нюанса на… миналото

 

Корекциите по лицето на певицата наистина могат да послужат за написване на нова книга със заглавие „50 начина да се окепазите“. В предаването на Росен Петров „Нека говорят“ Алисия се появи преди две години в потресаващ вид. Не е ясно дали изпълнителката току-що бе излязла от кабинета на доктора, или имаше алергична реакция към някое от веществата, които си инжектира. Но дори и гримьорите на предаването не успяха да я спасят.

 

Звезди в очите, силикон в гърдите

 

В зората на кариерата си Алисия все още бе красиво, симпатично момиче, докато… не сложи силикон. По онова време певицата бе с все още стройна фигура, но огромният й бюст направо изглеждаше несъразмерен с останалата част от тялото й.

 

Пак в зората на кариерата си, певицата реши да легне под скалпела и да си извае нови скули. Странно е, че това така и не й се получи - всъщност фолк дивата изглеждаше все едно е глътнала топчета за пинг-понг в устата си.

 

Усещане за Мерилин… ама не Монро

 

Мерилин Монро вероятно би се обърнала в гроба, ако бе видяла неуспешния опит на българската си колежка да я имитира, коментират злобно в интернет пространството. Опитът на Алисия да се покаже руса, чаровна и секси като богинята на Холивуд наистина не й се получи. Може би просто това не е нейният цвят. Но с право се срамува от тези спомени, категорични са фенове.

 

Според други пък преди певицата е изглеждала в пъти по-добре. А вие как мислите? Коментирайте!

 

М. Грозева

30 Коментара

s

преди 9 години

преди време този дрехи, с които е на снимките бяха на мода какво се правите на учудени hotarena...

Коментирай

сузи

преди 9 години

я дайте снимка на любимката на тинейджърите курволета с какви парцалки взети на заем с е обличала..

Коментирай

кет

преди 9 години

Хихиии,извадих и аз стария албум!Мале,каква огромна разлика...... преди 20 години......хиииихиии,УСМИВКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ! Какво толкова чудно има,Алисия преди години,и сега!Имала възможност,направила си корекции........а и вас да ви снимат в определен момент,в които не сте като модел..лелееее!!Айде стига,хубава си е жената!Какво искате да кажете,че се срамува от снимките си,И ЗАЩО ДА ГО ПРАВИ!! ИМА ДРУГИ ПОЗНАТИ НАМ,ПРЕФЪРЦУНЕНИ И ПРОСТИ ЖЕНИ,СЪС СЛАВНО МИНАЛО,НАСТОЯЩЕ ,КОИТО АКО ПОГЛЕДНЕМ ПРЕДИ И СЕГА.....О УЖАС!Те трябва да се срамуват,ама не със снимките си,а точно с миналото си....За жалост,ще се срамуват и децата им!

Коментирай

хихи

преди 9 години

Аз предлагам да извадите снимки на Лайномета Лозанова, как гледа като току що на.бана на една от снимките на които е много популярна там е с руса грива, или тази на която е яхнала бик хахахаха, хайде давайте да се посмеем. Алисия е класи над онова лайно което си умира от злоба че нищо не става от нея.

Коментирай

tctc

преди 9 години

Sega izvadete snimki na shefkata vi ot mis pleimet ili tazi bez grim s raxdarpanite drehi i podpuhnalo lice,amoje bi tazi s golemite ushaci ili cheloto,koeto stiga do nebeto.Seki chovek ima kofti snimki,a osobeno kogato neznaedh che te snimat Nikoleta sashto vapreki,che vechno pozira,to celiq jivot i e poza na shtastliva i obichana jena i grijovna maika,jalko che e samo za facebook.

Коментирай

lili

преди 9 години

super si e momi4eto i predi i sega

Коментирай

az

преди 9 години

Много си е хубава Алисия и преди и сега

Коментирай

СТРАХОТНА жена

преди 9 години

Алисия е страхотна жена от където и да я погледне човек. Има излъчване,държание,интелигентна е и не на последно място- ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ НОМЕР ЕДНО !!! Между другото -много е прозрачно поведението на Николета в момента с тези безброй омаскаряващи статии.... P.S СНИМКИТЕ НА АЛИСИЯ НИКАК НЕ СА ЛОШИ-НАПРОТИВ

Коментирай

Елвира

преди 9 години

Еййй не спряхте да търсите кусури на Алисия, колко ви плаща оная? Нищо й няма на Алисия, и преди и сега си е все хубава. Избрали сте стоп кадри и после "най-лошите й снимки.." смешници. Каквото и да пишете за нея не можете да й сринете имиджа

Коментирай

Сардина

преди 9 години

Хахаха, харесва ми как в профил на Моника Валериева във фейса са коментирали Лозанова, погледнете и ще паднете от смях има и снимков материал, беше преди няколко дена , но със сигурност още си виси във профила и. И всичко казано си е истина, а снимките са направо страшни за гледане хахаха. Така, че Хотлайнена не ни пробутвайте помия за Алисия тя си е супер както и да я погледнеш най малкото хиляди харесват песните и клипове и, а другата с какво може да се похвали..о, да че май и мъжът и си е отворил очичките ха.

Коментирай

АХАХАХААХХ!

преди 9 години

Дори най-несполучливата снимка на Алисия не може да надмине снимката на пенсионираната вече мейтка Роголета яхнала изкуствената крава :)

Коментирай

hahahha

преди 9 години

i predi 20godini si e bila nabry4kana gorkata,a v tva rozafkutu stra6na madama s krygli topki vmesto cici,platineno rusa metlica na glavata ...4udna,a za lozanova, i pedi e bila sladurana,daje golqma.

Коментирай

Holy

преди 9 години

Po dobre izglejda ot Nikoleta iahnala kravata

Коментирай

преди 9 години

Вижте клипа на Алисия „Ти си секси“ и сравнете красивото очарователно слънчево момиче със селската свинкя с червения пищимал,яхнала бика.Та каквато и война да води циганския сводник двете нули срещу Алисия,само малоумна като курволета се кефи на момента,защото няма акъл да помисли за след два часа,камо ли какво им носи на всъщност на тях цялата тая кампания.

Коментирай

хаха

преди 9 години

На втората и третата снимка изглежда страхотно. Сега ми е трудно да кажа, защото не съм я гледала по интервюта, а снимките, които пуска, винаги са минати през филтри за подобряване на изображението и изчистване. Обаче скулите й наистина са като топчета за пинг-понг. Там кожата просто не помръдва. Наоколо всичко се набръчква, мести се, но тези твърди топчета на бузите й все стоят еднакво гладки и сякаш й опъват и не може да направи нормална мимика. Потресаващо грозни са и наистина са й обезобразили лицето. Беше много хубава, естествено хубава, не крещящо красива. Сега пак е хубава, но без скулите. Но продължавам да я харесвам много като певица. Не може да пее много, но пък прави страхотни песни.

Коментирай

мдаааааааааааааааа

преди 9 години

Тази снимка на вече в пенсия бивша Плеймейтка Лозанова е тотален хит хахахаха, няма друга като нея хихихихи. Гледката е потресаваща, ,мъжът и дали я виждал УЖАААААААААААААААС! Валери добре че беше ти тази никаквижа от село да заприлича поне малко на нещо, пък било и то силен фотошоп по снимките.

Коментирай

Koki

преди 9 години

Още тогава е била набръчкана, а вие се чудите от къде и идва прякора "баба". Ами на 20 да изглеждаш като 45-годишна лелка....

Коментирай

тт

преди 9 години

Луд умора няма.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 9 години

TOWA PAK KYRWOLETA ZLOBNA GO E PORA4ALA....MRASEN TRAWESTIT....

Коментирай

gotti

преди 9 години

Za Alisia samo celia

Коментирай

Spj

преди 9 години

На колко години е била на снимките? Прилича на дърта жена.

Коментирай

ПФ

преди 9 години

ХАХАХООХАХО...вие нормални ли сте бе ?! На снимките винаги е направила някаква муцуна ,на която всеки нормален човек направил такава физиономия ще му излезнат бръчките...не я защитавам..хич не ми дреме за тази певачка...ама вие е разкатахте от писаници ала измишльотини?! Оставете я на мира тая жена...и тя е човек,като всеки един от нас...кво да не би на Бионсе като и излезнаха снимките за рекламната компания на лореал и лъснаха несъвършенствата да е обичат по малко феновете и ?! НЕ! ..

Коментирай

maika ti

преди 9 години

Със сигурност е по-дърта от теб предвид крехката ти 12 годишна възраст.

Коментирай

iva

преди 9 години

Da! Takava e istinata: Alisiq e stop I klasa nedostijimi ot nedora,umenieto nikoleta I neinite pochitateli I te s neiniq pileshki mozak. Naprazno si habqt dilute da zobeqt. Po- dobre sazdaite neshto znachimo I vajno I to ne samo za vas salute a I za drugi hora kakto pravi Alisiq.

Коментирай

hens

преди 9 години

Имаше една много колоритна снимка от която със сигурност се срамува. Двамата и уродливи братя са я дигнали като за продан, а тя с една къса пола от битака, с ония развалени криви зъби, коса като метла и нос като патешка чофка. Вирнала краката и се хилнала като овца. Трагедия направо!

Коментирай

GALA

преди 9 години

ti si kukuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Коментирай

KUR V GAZA

преди 9 години

glupoti

Коментирай

преди 8 години

Когато фактите говорят, злобните комплексари трябва да мълчат! Кво стана ма, "оФца"?? Как ще защитиш Ася след тези снимки????

Коментирай

преди 8 години

Osobeno pri Dikov ahahahahahhaah tam e prosto NEVEROQTNA AHHAHAHAHAHAH tapaci

Коментирай

преди 8 години

Не съм съгласна! Ако сложим снимката на Ася от предаването на Диков( последната по-горе) до тази на Николета с бика нещата ше са по-различни аххахахахха НЯМА ПО-ГАДНА СНИМКА ОТ ТАЗИ НА АСИЕТА, ДЕФОРМИРАНА И НАДУТА КАТО БАЛОН!!!!!! Урод!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.