Топ 5 на УДАРИТЕ на HotArena.net за 2012 година!

3673
04 Януари 2013, 14:34


2012-а беше много добра за HotArena.net! Не че искаме да се хвалим, но освен рекорден ръст на посещаемостта, успяхме да затвърдим позициите си като един от най-търсените и уважавани светски сайтове.

 

Щастливи сме, че като се обърнем назад, през 2012 година виждаме доверието на нашите читатели и партньори. С гордост можем да кажем, че HotArena.net винаги е сред първите в сензациите, а източниците ни на информацията са сред най-доверените.

 

За да не бъдем голословни, редакторите на рубриката „Под прицел“ си позволихме да направим класация на най-големите удари за 2012 година. Събрали сме изцяло наши находки и сигнали на наши будни читатели, на които специално благодарим.

 

5. Кражбите на фолка

 

HotArena.net не е обикновен светски сайт, който представя само новините около звездите. Ние имаме и будната съвест да разобличаваме техните грешки, професионална некоректност и прочие. Най-често това се случва в поп фолка, където крадат на килограм. Родните фолк изпълнители крадат един от друг, крадат от комшиите, крадат от световните звезди, и то най-очевАдно. Само за една година получихме вълна от читателски сигнали за подобни кражби, а шампиони в това бяха Андреа, Емилия, Емануела, Алисия, Азис и много други.

 

4. Уникалните ни снимки

 

Не можем да пропуснем и уникалните снимки, които публикувахме през 2012 година. Повечето бяха правени от нашите професионални фотографи, но особено ценим и тези, които вие ни изпратихте. Като пример можем да дадем удара, който направихме със старите снимки на фолк певиците – тип „преди и сега“. Специално благодарим на нашия верен читател, който ни ги изпрати. Вижте ТУК!

 

3. Елеонора Палавейска и аналното дилдо

 

Отново изцяло наша находка бе порно клипчето със сочената за Елеонора Палавейска палава мацка, която се самозадоволява анално с огромно дилдо. След нас всички медии гръмнаха с новината, а самата Елеонора отрече това да е тя. Въпреки това, и до днес има спекулации.

 

2. Дорис Дилова и порно снимките й

 

Истински скандал избухна, след като HotArena.net първи публикува порно снимките с Дорис Дилова. Мис Плеймейт 2010 лъсна, докато прави орална любов на неизвестен мъж, както и в други секс пози. Нямаше как да отрече, че това е тя.

 

1. Черната Златка и секс сайтовете

 

Може би един от най-големите ни удари за 2012 година бе разкритието за Златка Димитрова и секс сайтовете. Плеймейтката се появи в поредица от съмнителни сайтове, които се спрягаха за секс каталози на модели. Първа HotArena.net публикува снимките й от тези сайтове и предизвика поредица от скандали, които не заглъхваха месеци наред. И до ден-днешен Злати отрича.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
В потрес!
преди 5 години
-1
" един от най-търсените и уважавани светски сайтове." Вие и уважавани? Те това е измислицата на 2013. Съмнява ме един друг да се уважавате, камо ли някой читател да ви уважава. Ако под "светски" разбирате "измислен" - да, ще се съглася. 1. Писанията ви са на принципа: "В тоалетната на еди кой си чул някой, който уж бил някъде и уж чул нещо от някого" и го представяте за истина. 2. Много често след някоя статия на следващия ден пишете нещо, на 100% различно. 3. Измишльотините ви са просто безумни. 4. Толкова сте продажни, че сляп и глух, с IQ като на тризначиките да си, пак ще се разбере. Не се изживявайте като велик сайт. Има къде-къде по-интересни, по-приятни, по-светски, по-достоверни и по-коректни сайтове от вашия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени