ТОП 5 на звездите, които са се издържали с черна работа: Преслава била шивачка, Димо Алексиев масажист по домовете, Жени Калканджиева въртяла таблата + още

11511
25 Февруари 2017, 10:36


И родните знаменитости по подобие на световните не винаги са били популярни и богати преди да пробият в шоубизнеса и да опознаят славата. Те са се прехранвали с не толкова престижен тежък труд, пише Love Style.

Юлиян Вергов бил сценичен работник в Младежкия театър

Актьорът е щял да работи като дърводелец или сценичен работник ако не беше станал актьор. Той е завършил висше образование в Техническия университет и за държавния изпит трябвало да изработи дограма. По време на следването си Юлиян е изкарвал парите си като сценичен работник. Той споделя, че тази работа го запалва по актьорството и понеже вече е на 25, а в НАТФИЗ приемат до 25 години, Вергов завършва театралния колеж „Любен Гройс“.

Преслава шиела бельо за износ

Преди да пропее Преслава е изкарвала заплата като шивачка на бельо за износ в родния Добрич. В бранша се задържа твърде кратко, защото нейните шефове не изплащали редовно заплатите и тя потърсила по-доходоносна работа, Така се ориентирала към музиката, където по кръчмите изкарвала далеч повече. След 2 години била забелязана от Милко Калайджиев, който я открил за голямата сцена.

Димо Алексиев се прехранвал като масажист

„Работил съм всичко, за което може да се сети човек. Само хеликоптер не съм карал. Много искам да съм актьор, но от това не може да се живее. Изкарах курс в НСА преди 5 години, когато бях останал без работа, видях, че съм способен, че мога добре да правя класически масаж, купих си специални кушетки и започнах да ходя по домовете на познати, Никога не съм се срамувал от това, което върша“, споделя Димо. Покрай снимките на сериала „Откраднат живот" няма време за масажи, но е убеден, че ако остане без доходи някой ден пак би започнал да практикува тази работа.

Ненчо Балабанов продавал сладолед и се трудил в консервна фабрика

Всяко лято през ваканцията след 7 клас Ненчо работил по 2 месеца, тъй като искал сам да изкарва парите и и да е независим. „И сервитьор съм бил, и барман, и слънчоглед съм опрашвал, и дървета съм маркирал по горите, които трябва да се изсичат,м и сладолед съм продавал и в консервна фабрика съм бил“, разказва Ненчо Балабанов.

Жени Калканджиева сервирала пици в Милано и София

Преди да стане модел и да бъде избрана за шеста по хубост в света, Жени е работела като сервитьорка в пицария в центъра на София. Години по-0късно Калканджиева се препитава със същата професия в Италия, където заминала да се пробва като модел. Кариерата и там не потръгнала веднага. По тази причина през първите месеци продължила със сервирането. За нея няма тайни в занаята и става царица на бакшиша в заведението, където се труди, докато не дефилира с тоалети на големите дизайнери.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени