Топ 5 на звездите с необичайни умения! Мъже шият гоблени, слагат фасети, правят ковчези, а една жена – републикански шампион по фехтовка! (Ето за кои говорим)

2090
16 Май 2017, 17:00


Родни знаменитости наистина могат да ви изненадат със своите способности, които притежават. Едни могат да изработват ковчези, втори владеят до съвършенство тънкостите на шиенето и бродирането, трети са майстори на зъбните корони и фасетите, а четвърти са били истински шампиони във фехтовката, узна HotArena.

 

 

Христо Мутафчиев не влязъл в НАТФИЗ от раз. Не го приели първата година, защото имал „уморен глас“. Докато кандидатствал отново, той работил какво ли не, за да се издържа. Бил стругар, стъклар и дори започнал да се труди в дърообработващ завод в Карлово, където изработвал ковчези. Работил е също и като хлебар във фурна, разказва „LoveStyle”.

 

 

Синоптикът Емо Чолаков има интересно хоби – да шие гоблени. „Това е голяма краста. Гоблените са като пъзелите, но много по-красиви. Започнах преди години, когато шиех дрехи, и това ми беше като извънкласно училище“.

 

 

Деян Донков е можел да стане шивач, ако не беше влязъл в НАТФИЗ, защото е завършил такъв техникум в родния си Видин. Работил е на шевна машина, дори обмислял да си прави бутик с негова дизайнерска марка.

 

 

Петко Димитров пък правел зъбни корони и фасети, тъй като е завършил зъботехника. Докато учел, през вечерите работел като таксиметров шофьор. Обича да е в движение, а работата на едно място, каквато е на зъболекарите, не го влече.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:-)
Преди 1 година
0
Някой е изял"жената-републикански шампион по фехтовка:-):-)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени