ТОП изневерите на звездите: д-р Генадиев сваля студентки, синът му танцьорки, мъжът на Татяна кръшкач No. 1 + още пикантни истории и любовни триъгълници

https://hotarena.net/pod-pricel/top-izneverite-na-zvezdite-d-r-genadiev-svalia-studentki-sinat-mu-tanciorki-majat-na-tatiana-krashkach-no-1-oshte-pikantni-istorii-i-liubovni-triagalnici HotArena.net
ТОП изневерите на звездите: д-р Генадиев сваля студентки, синът му танцьорки, мъжът на Татяна кръшкач No. 1 +  още пикантни истории и любовни триъгълници
Лъжи, половинчати истини и изневери са предизвиквали тотален срив в отношенията на много родни знаменитости.

Безспорно най-голям скандал предизвика 67-годишният Стоян Алексиев, който бе заловен в секс сцени в центъра на София с 24-годишната си студентка Ивана Бобойчева. Екранният д-р Генадиев се опита да отрече, че има 44 години по-млада любовница, въпреки папарашките фотоси, които плъзнаха в социалните мрежи. Колеги на Алексиев споделят, че често са ставали свидетели как актьорът си разменя ласки с млади момичета, които могат да му бъдат внучки. Жената на актьора Надя запази спокойствие пред медиите и не го остави, въпреки че след папарашките снимки пред Народния театър последваха такива в паркове, заведения и улички в София.

В началото на тази година стана ясно, че и неговият екранен син в сериала \"Откраднат живот\" - Димо Алексиев също е кръшкал. Той докара жена си до жестока депресия, след като се сгоди за любовницата си Анжела Медзикян.

Скандал завлече и актрисата Елена Петрова. Връзките й с по-млади любовници почти сринаха отношенията между брюнетката и близките й. С годините обаче Петрова успя да балансира нещата и избяга от погледа на недоброжелателите, които я забъркваха в какви ли не каши.

През април тази година лъсна и любовната афера на Мария Силвестър с Влади Караджов. Покрай работния процес на предаването „Бригада Нов дом“, двамата се сближиха доста. Така Караджов стана първият мъж в живота на Мария след развода й с актьора Силвестър Силвестъров.

Коцето пък се похвали, че е изневерил на жена си поне сто пъти, но тя не е успяла да хване нито веднъж. Това стана, след като го набедиха в интимни отношения с младата певица Гери-Никол. \"Най-важно е, че аз и Надя, гледаме отвисоко. Слуховете не влияят на отношенията ни. Щастливи сме и това ще продължи“, категоричен е пайнерът.

Изненадващо преди година фолк певицата Татяна сложи край на 18-годишния си брак с мъжа си. Причината били многобройните изневери на мачото. Самата Татяна се обърна с емоционална изповед към феновете си, в която сподели за проблемите в брака си.

Фолк певицата Стефани също хвана мъжа си в изневяра. Докато работела по нов проект, тя получила обаждания от приятелки, които твърдяли, че за виждали треторазрядният футболист в интимни сцени с различни мацкки. Това провалило иначе щастливият му брак с певицата.

В тежка депресия изпадна и певицата Рени, след като разбра за забежките на мъжа си Борис. Причина за раздялата на двойката се оказаха непотвърдените слухове, че той чака дете от друга жена. Според запознати Рени още страда за голямата си любов.

В зверски скандал се забърка и ексдвойката Ненчо Касъмов и Теодора. Музикалният продуцент е изневерявал много пъти, дори вкара Теодора в любовен триъгълник с нейната колежка Славена. Тогава Теодора сложи карай на отношенията им, като заяви, че причината е трети човек.

В същото положение бе и певицата Деси Слава. Тя и Светлозар Савов, познат като Зарко, се разделиха заради редица проблеми в отношенията си, най-често дължащи се на жени, минали през леглото на спортиста.

В истински любовен триъгълник се забъркаха бизнесменът Християн Гущеров, фолк певицата Мария и плеймейтката Светлана Василева. Преди да се годи за милионерския наследник Светлана бе в ролята на най-близка приятелка на певицата. Оказа се, че русокоската не се е възползвала само от компанията на Отварачката, която след окончателна раздяла с Гущеров заяви, че тези хора не съществуват в живота й. В монета Василева и Християн са на седмото небе от щастие и стягат сватба.

В класически любовен триъгълник бяха Жени Калканджиева, мъжът й Тачо и изкусителката Зорница Линдарева. Ситуацията помежду им стана ясна в риалити формата „ВИП Брадър“, в който тримата заживяха под един покрив. Линдарева многократно е била причина за разлъка между Жени и Тачо, които в последствие са възраждали любовта си, пише „Телеграф“.

3 Коментара

Щерю

преди 5 години

Певицата Татяна има такова перверзно излъчване по отношение на облекло /ако може да се нарече така това, което й показва всички анатомии от тялото/. Поведението й не е типично за майка на пораснал син. И точно тази жена с леко поведение упреква бившия си съпруг в изневеря. По-скоро иска да покаже, че е в постоянно търсене на нов банкомат.

Коментирай

4444

преди 5 години

Димо не е син на Стоян,глупаци!

Коментирай

Дрисла

преди 5 години

Ти си глупак. В текста пише, че му е син в Откраднат живот!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.