Топ моделът Деа Валентинова в гореща сесия

https://hotarena.net/intimno/top-modelat-dea-valentinova-v-goreshta-sesiia HotArena.net
Топ моделът Деа Валентинова в гореща сесия
В горещите юнски дни, един ангел, а именно топмодела Деана Валентинова, допълнително нагорещи въздуха над София. Тя стана лице на известният бранд дамско бельо - Andel and Devil Lingerie.    


 
Известната марка, която бе в застой през последните две години, има амбицийте отново да излезе на нашият пазар.За свое лице на марката през това лято, те са избрали именно Деана Валентинова. 



 
Още първите снимки появили се на страницата на бранда във фейсбук, красноречиво говорят, че са направили правилният избор.Убедете се сами.
 

27 Коментара

xaxa

преди 5 години

kakav top model e taq dolna prostitutka? i samo s nai golemite kurvi se makne (ednata daje q izdirvat za delo sas edin svodnik) basi gnusnata e deana xodi 5 pati v dubai da se ebe s mirizlivite arabi za pari..

Коментирай

xaxa

преди 5 години

"Топмоделката" явно сама си пише статиите тук,защото няма човек,който да не знае,че е платена просTитутка!! Когато си е в България ходи по столичните дискотеки със сводничката си и се оглежда за някой богаташ. За съжаление не е от скоро в този бранш,а е станала платено момиче,още докато е била в гимназията. Бих посъветвала всички миски,к*рви и жени,жадни за внимание,да спрат да пишат за себе си. Очевидно вниманието,което получават този род момичета,от чичковците,които ги водят по почивки,и след това им плащат за удоволствието,не е достатъчно..

Коментирай

Zori

преди 5 години

Много е яка мацката.А като гледам и бельото е класно..

Коментирай

Наталия

преди 5 години

Много добре си изглежда мацката. А дали е проститутка си е нейна работа. Сякаш е лошо някой да те води на екскурзии и да ти дава пари. Поне добре че не се е обвързала с някой прост бедняк да си изхаби младостта. Бельото изглежда много стилно и цвета й отива чудесно. Аз рядко обличам нещо лилаво, не мисля че би ми отивало толкова колкото на нея.

Коментирай

Joro

преди 5 години

Момичето е просто селянка от с. Делчево нормално е като е отишла в София без лев да почне да се продава. По лошото е ,че това е семейна черта. А най-лошото е , че имаме информация Майка и я склонява години наред.

Коментирай

:))))

преди 5 години

Като и гледам провисналото шкембе и паласките има бая да се потруди докато стане мацка! Снимката е доста обработена и въпреки това изглежда зле!

Коментирай

:ужас

преди 5 години

С тези руси косми на корема направо избива рибата ахахахах!

Коментирай

taq e kurva ot 100 godini

преди 5 години

tuka se pishe glavno za selski gnusni prostitutki kato taq.... izkarala 200 lv i hop da si plati edna statiika v hotarena za da ima nqkoi klient v poveche... mnogo dolna..

Коментирай

Наблюдател

преди 5 години

то и никой не те пита......

Коментирай

Тя проституира от 16 годишна...

преди 5 години

Цяла София я знае и сме я виждали с очите си как я размятат мутри по сапаретата дрогирана и пияна!А че се ебе в Дубай на оферти тва не е новина -знаем!Всичките и почивки дето не се вижда кой я снима знаем че е дебелия мазен дядо дето и пори шутката.От както сложи грозните си цици-топки не е спряла да се снима гола а по важно беше да си оперира кривия страшен нос!А лещите които носи направо плашило траверс ...Селското не може да избяга от нея селски дрехи селски снимки селска проститутка!Никой мъж не си взима за жена проститутка от нейния ранг да ходи да лапа от гъзът в устата с лайната и Тфа е мърша проебана спинозна

Коментирай

Теодора

преди 5 години

Една жена с класа никога няма да си прави снимки като нейните вместо да се опитва да се скрие че е платена проститутка тя парадира ...Парадираше и с стара Г класа дето мистериозно изчезна ...Бояна Генова едно време обясняваше Деана как се ебе за пари с тоя и ония ама сега разбирам че явно са се изпокарали за клиенти затова Бояна я разнасяше из цяла София ,двете проститутки години по-късно лъснаха и историите на Бояна :)

Коментирай

Nikoleta Lozanova beshe postanala taq I neinite priqtelki prostitutkite na story v instagram I im se podigravashe

преди 5 години

:D Guzut na taq e mnogo grozen moje da go vidite na instagram mnogo go snima otdelno predi godini hodeshe na oferti s Monica Valerieva po razni hoteli Se snimaha kudeto sa gi porili I uj dvete na pochivka

Коментирай

Ицо

преди 5 години

Колко кура е строшила само тя си знае аз знам за едно 23 човека поне които са я ебали и то по любов не за пари тя за пари ходи по дъртите мойте приятели обаче много добре знаеха какви ги върши праснат я два три пъти и и бият шута тя освен че не е и хубава и е доста простовата девойка

Коментирай

Адвокат

преди 5 години

Да докаже курвичката от къде има пари за крив силикон и почивки на различни дестинации и скъпи хотелчета и някой друг марков парцал ?Хайде да докаже от къде печели тя парите си и защо майка и живее на ръба на мизерията в панелен блок?Защо апартамента на майка и е със стари изпотрошени мебели и кухня от 94 година защо?Лесните пари лесно се харчат ама проститутката е тъпа вместо да даде някой лев на майка си да оправят панелката да живеят като нормални хора тя се фука с цицки и парцали тцтц

Коментирай

Наталия

преди 5 години

Недейте да й правите толкова много сметката на парите. Като е хубава, умна и оправна много ясно че ще има пари. За вас като не давай никой дори 50 лв. и сте тръгнали да злобеете по адрес на успялата мацка която си живее добър живот и е станала топ модел. Сигурна съм че всички писали тук не могат да й стъпят и на малкия пръст - нито по външен вид, нито по талант, нито по доходи. Така че, Деа, не очаквай бедното простолюдие да те разбере или оцени, от това и аз си патя тук - само напред и нагоре, мила! Целуфки!

Коментирай

xaxa

преди 5 години

ne e mnogo hubava nito umna! a za da se ebesh s debeli dqdki ne se iziskva mnogo akal.. xax te plashtat na vsqka shto gode dobre izglejdashta. gorkata kara nqkav star razdrankan mercedes tva ako e dobar jivot xaxaxa, ima mnogo po uspeli kurvi ot neq! no nqma losho shtom i haresva neka si prostituira .. a maika i se makne nqvsqkade s neq ,zashtoto i e suteniorka..,,

Коментирай

Топ модели са Наоми Кембъл,Жизел,Кейт Мост,Ева Херцогова и т.н НЕ ТАЗИ ПРОСТОТУШЪН!

преди 5 години

Моля ви не ставайте смешни ! Топ моделите се снимат във Вог не на съби бийч с евтино бельо :Д ох не даже няма да си правя труда да обяснявам каква е разликата между тая и топ моделите ...Бг проститутка топ модел Хахахха

Коментирай

Охооо

преди 5 години

Ама тази я знам от едно време бях сервитьорка в найт флайт тя всяка вечер беше в различни компании на дърти заможни господа държеше се надменно гледаше лошо и не спираше да играе бясно кючеци.Но сега доста се е променила тунингована е както виждам,но още като малка си личеше че е момиче с леко поведение

Коментирай

Поли

преди 5 години

Еми като си била сервитьорка, що не си ги сваляла ти.Щото на грозният ти фейс и на дебелия ти гъз, няма кой да обърне внимание..А на такива като нея завиждате..Аман от хейтъри..

Коментирай

Защото не съм проститутка и не спя с дъртаци за пари!

преди 5 години

И работих като сервитьорка за да си плащам семестрите в Софийския,не знам от кога е срамно да работиш а не е срамно да те чукат мазняри ?А на проститутка няма как да завиждам просто констатирам какво видях с очите си!

Коментирай

Ahahah

преди 5 години

Аман от проститутки със самочувстие! Аз ако бях на тая щеше да ме е срам да излизам на вънка а тя чак за модел се провъзгласила. Моля ближи си гъзовете и си трай,че ставаш за смях

Коментирай

иван

преди 5 години

На тая съм и го подавал от гъза в устата в слънчев бряг. Гадно бунище с минимални критерий, ефтино излиза и бързо пуска

Коментирай

Ууу

преди 5 години

Тая пък не ги свали тези лещи баси травестита грозен

Коментирай

Чики Рики

преди 5 години

Може клиентите и да я харесват повече така знаеш ли?Сиви лещи на крив нос и две топки вместо цицки = 500 лева на вечер,поне миналата година за толкова се ебеше сега вече се представя за модел даже топ модел (моля да ме извините) вдигнала е цената!Да не се прави на ни лук яла ни лук мирисала че посещаваше две лета подред на оргии яхтата на двама братя известни бизнесмени по нашето черноморие занимаващи се с алкохол !А на тяхната яхта знаем какво се случва тя и още 3-4 девойки наредени с къси рокли и токчета чакат да влязат у яхтата и са шокирани че ги карат да се събуят боси повече няма да издавам че ще се досетят от къде идва информацията,но такава трагикомична гледка бяха

Коментирай

:)

преди 5 години

Сигурно ли е,че това не е травестит?

Коментирай

Hm

преди 5 години

Разкарайте го това умряло куче гладно,че замириса на риба

Коментирай

Приятел на ЖОРО

преди 5 години

ДИДКА БИЛА ТОП МОДЕЛ :) ХА ХА ХА ТОП Е :) по магистралки и пълнене на задния двор и гълтане на "човечета" :):):) от дъртите чичаци а сега и порасна работата, че гълта на смрадливи резняци : )

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.