ТОП ПАПАРАШКИ СКАНДАЛ! Ани Хоанг хваната да пуши трева на плажа! (Сви си я най-безцеремонно на „Каваци“)

6388
23 Август 2015, 10:00


Топ папарашки скандал разтърси HotArena!

 

Гаджето на Люси Иларионов Ани Хоанг бе хваната да пуши трева на Каваци.

 

Младата звезда на „Пайнер” бе заснета от читатели на „Уикенд” да се друса най-безцеремонно с марихуана на плажа на къмпинг „Каваци”.

 

Там изпълнителката на „Боли да ме обичаш” кара лятната си почивка в компанията на своя приятел – режисьора на чалга дивите Люси Иларионов.

 

Преди малко повече от седмица двойката паркирала караваната си на къмпинга. Тъй като певицата с виетнамски корени имала участие из Черноморието, обикновено спяла до обяд, след което продължавала с лежането, но на плажа, за да събира тен.

 

Същата била програмата на г-ца Хоанг и за неделния ден. В лежерните следобедни часове Ани опънала плажна кърпа в близост до караваната си. По същото време Люси Иларионов не бил с нея. Въпреки, че около певицата имало доста къмпингари, без да се смущава от десетките чифтове очи, тя

 

най-безцеремонно навила цигара с трева,

 

възмутени са нашите читатели.

 

Те са абсолютно убедени, че Ани Хоанг е пушила не обикновен тютюн, а марихуана, тъй като специфичният и мириз „обгазил” околните. Особено пушачи веднага могат да различат тютюн от джойнт, тъй като неговият аромат може да се опише най-общо като наподобяващ мента, лимонова кора, борова смола и сено.

„Как не я е срам да демонстрира такова фриволно поведение и то пред толкова свидетели? Тя изпадна в лека еуфория, веднага щом си изпуши тревата, беше една такава замаяна… Добре, че

 

не влезе да се къпе в морето

 

в това състояние. Люси се появи чак няколко часа по-късно, той може и въобще да не знае какви ги върши приятелката му зад гърба му”, потресени са очевидци.

 

Това е вторият случай в рамките на месец, в който певица е уличена в употреба на марихуана. В началото на юли наркотичното вещество бе открито и в дома на Жана Бергендорф след битовия скандал с любовника й Део.

 

С подходящите хора зад гърба си поп дивата се измъкна от подвеждане под отговорност за притежание на марихуана. Тя се третира като наркотично вещество с висока степен на риск за общественото здраве според българското законодателство, а придобиването и държането на наркотични вещества се преследва от Наказателния кодекс.


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мале мале
преди 2 години
-3
Да се друса с марихуана,....хахахахах вие сериозно ли.ДРУСА ли ли сте марихуана някога...В друг сайт заглавието беше още по-смешно.Хваната била да се дрогира на плажа.Аз си рекох,извадила била спринцовките,или картите и белото,то.....пафнала трева.От 100 човека на тоя плаж,90 са били по-напушени от нея...Ама вече-ДРУСА СЕ..Че ми се драйфа дето се е*е с тоя за едните кинти е друг въпрос.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
парцал е аничка
преди 2 години
-4
смръдлив кенеф който се ебе с дебелака за кинти ебаси боклука забърсал я е в публичен дом
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени