Топ разкритие на HotArena! Новият прякор на Михайлов е Ники Розата! Подарил общо 150 000 цветя (Пълен списък, снимки + последните букети към Гери Никол)

6869
28 Януари 2016, 11:26


Редакторска плесница

 

Малката Перука вече не е актуален прякор на Михайлов. Ники Розата е новият начин, по който го наричат зевзеци и за това си има основателна причина.

 

Топ разкритието направи първа HotArena, след като по форумите усилено се бъзикат с романтичните, но доста изтъркани навици на вратаря.

 

Оказва се, че през целия си съзнателен живот футболистът е направил стабилен оборот на цветарите, като е подарил над 150 000 рози на жените си. Коронният му номер е да изпраща букети, когато е сгафил.

 

Заради цветарските му навици, форумци смятат, че Ники Михайлов трябва да се преориентира към Женския пазар, където да продава китки. Така и така в момента си няма отбор…

 

Рози на килограм

 

 

 

Историята още помни как в началото на връзката си с Алисия, Михайлов по най-показния начин й подари 1001 рози по време на нейно участие в Night Flight.

 

Докато певицата си изпълняваше репертоара, разносвачи поднесоха на сцената хиляди цветя в комшници, а на видеостената се излъчваха снимки на Ники. Толкова сладникаво, та чак накъртва!

 

 

 

Покрай рождените дни на Алисия, Ники също я обсипваше с хиляди рози. Тези жестове адски дразнеха певицата, защото докато Михайлов се изръсваше хиляди левове за букети, се стискаше да й подари чифт маркови обувки или бижу! Но Ники Розата не признава такива подаръци!

 

 

 

Животът е цветя и рози

 

„Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен…“

 

 

 

Сега, когато е с най-новата си изгора – тийнейджърката Гери-Никол, цветята няма да подминат и нея! О, не! Напротив! Михайлов я изненада с няколко кошници по време на романтичната им почивка.

 

След като скандално младата певица им се нарадва, накъса листата им в джакузито и се окъпа в тях.

 

 

 

Така че ако на Христо Сираков прякорът е Ицо Стоте манекенки, то на Михайлов трябва да му викат Ники Стоте рози!

 

М. Грозева

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Защо ли?
преди 2 години
0
Интересно защо Михайлов никога не е подарявал рози на Николета, докато бяха заедно? Явно на трабант рози не се подаряват
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
не е интересен
преди 2 години
-4
Ама, защо не показвате и чисто голата снимка на Гери Никол скачаща в басейна и лъсналия и тлъст пърделник? Особено грамотна и интелектуална pic на едно непълнолетно 16 момиче с напомпани джуки! Оставете розите! Те са ден до пладне, утре ще увехнат , но снимката ще остане вечна!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
зъбат кон
преди 2 години
-6
И милион рози да подарява, пак същата плюнка ще си остане. Некадърен футболист и никаква стойност , като човек! Бля Бля, всеки може да говори за пред камерите! Лисунко! Зъбат, грозен кон! Много противен човек!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
666
преди 2 години
-2
Boli go gaza Niki vadi edna 4anta pari na mesec a tezi deto go pluiqt me4taqt da razpolagat s negovite vazmojnosti
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
pppp
преди 2 години
-2
"Топ рaзкритие"!Човек ще помисли,че сте открили Aмерикa или топлaтa водa.Грозевa, дa не си обикaлялa по цветaрските мaгaзини с тефтерче в ръкa дa зaписвaш колко рози е купил Михaйлов?Зa Николетa нямaло лие рози или нa нея Ники и е подaрявaл сaмо продукти зa отслaбвaне?Не писaхте ли че мaлкaтa бръмчaлкa е нa почивкa с родителите си?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
тъпотия
преди 2 години
-2
вче сте доста смени.Нито знаете че са от него цветята, нито че е сгафил... едно и също всеки ден-Ники Михайлов и Алисия....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
тъпотия
преди 2 години
-2
вeче сте доста смешни.Нито знаете че са от него цветята, нито че е сгафил... едно и също всеки ден-Ники Михайлов и Алисия....


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени