ТОП разкритие в HotArena! Изтече ЧАТ между Преслава и Гъмов! Маските паднаха, вижте най-личните им чувства и страхове! (Скрийншот)

https://hotarena.net/pod-pricel/top-razkritie-v-hotarena-izteche-chat-mejdu-preslava-i-gamov-maskite-padnaha-vijte-nai-lichnite-im-chuvstva-i-strahove HotArena.net
ТОП разкритие в HotArena! Изтече ЧАТ между Преслава и Гъмов! Маските паднаха, вижте най-личните им чувства и страхове! (Скрийншот)
Слуховете, че Преслава и актьорът Станимир Гъмов се оказват не слухове, а самата истина. HotArena получи ексклузивно доказателство за това - чат между певицата и Гъмов във Фейсбук. Наша проверка показа, че чатът е истински.

Явно един от разговорите започва рано сутринта, след участие на Преслава.

Гъмов пожелава добро утро на любимата си и я пита още ли е дискотеката. Извинява се, че не е отишъл на участието й, тъй като бил много уморен. Преслава му отговаря, че иска вече да го гушне.

Двамата се търсят постоянно и се информират кой какво прави.

В друг чат Преслава обяснява, че е на репетиции, а Гъмов й пише, че му липсва. Чатът е много мил. Гъмов нарича Преслава маймунче и бебе и често пише „Обичам те“.  Явно двамата си липсват, защото се търсят постоянно. Преслава го кани на участията си.

Впечатление прави и една подробност в разговора, която подсказва, че двамата вероятно живеят заедно.

„В хладилника има ягоди, ако ти се ядат“, пише Преси.

Целия чат вижте в галерията.


Тези мили разговори са поредното доказателство, че между Преслава и Гъмов нещата се сериозни и двамата имат връзка.

След като HotArena публикува информация, че Преслава и Гъмов ще се женят на рождения ден на певицата на 26 юни, двамата не опровергаха това. Според запознати Преслава е получила годежен пръстен и предложение за брак, което е приела веднага.

Почти на всяко участие на Преслава Гъмов е с нея, носи и цветя и чака да приключи с ангажиментите си, след което винаги си тръгват заедно. И това ако не е любов.  

Ще продължаваме да следим как се развиват любовните отношения между двамата.

14 Коментара

!

преди 7 години

Интересно ...

Коментирай

Vogue

преди 7 години

Nikoleto, nqma da mirqsash, dokato ne raznishtish tazi situaciq, nali? Mnogo i zavijdash obache.

Коментирай

Лора

преди 7 години

Всеки може да си направи профил и да се представи за Преслава , нали ви е ясно? Плюс това Преслава има само 1 профил във фейсбук и той е потвърден.Отново информация от"запознати читатели" -.-

Коментирай

Vogue

преди 7 години

Преслава има личен профил във фейсбук и той е Presslava Koleva, но дали това е Фотошоп или не, не де знае.

Коментирай

klozeta

преди 7 години

клозетооооо ,марш

Коментирай

dudu

преди 7 години

Gamov ima profilna snimka i e s negovite si imena, preslava skoro ne e pyala v 33, a i toi minalata sedmica beshe na turne ot teatara. Jalko e kak "pevica", kato neya zavlicha aktior kato nego v pumiata na "svetskia"bliasak. Ama kakvo da se pravi.... tya samo kato se izlaga edistvenoto, koeto i ostana e s nego da si pravi reklama. Dano pone mu plashta za tova

Коментирай

steli

преди 7 години

Профилите са реални, вижте във въпросният профил на Преслава и в приятелите и Станимир Гъмов е със същата черна снимка. Това си е неговият профил. Много се радвам, че са заедно! Бяха супер сладки в къщата, ето сега поне на всички да е ясно, че не са се правели за пред камерите... както се говореше.

Коментирай

kx

преди 7 години

mnogo sa sladki <3

Коментирай

ДАНИ

преди 7 години

ГЪМОВ И ПРЕСЛАВА-КАКЪВ СМЯХ,ТАЗИ СВИРКАДЖИЙКА И ТОЗИ ЗЛОБАР И ГЛУПАК,АМА ЧЕ КОМБИНА...

Коментирай

не ми се вярва

преди 7 години

Наскоро Галин беше казвал че някой прави фалшиви профили на популярни личности, правят се фалшиви чатове и после ги публикуват. Изобщо не вярвам че това е истинско , особено когато е публикувано в този сайт.

Коментирай

Свирколета Клозета

преди 7 години

Просто са направили още един профил със същите профилна снимка и снимка на корицата както и със същото име . Може да провериш че има две Presslava Koleva със еднакви снимки . Не знам вече кой вярва на този сайт измислен . Когато и да ги зпалят ще им е късно

Коментирай

боби

преди 7 години

Абе Хотарена, вие големи специалисти по лични чатове. Палячовци.

Коментирай

Vogue

преди 7 години

Po princip nikoi ne spori, che Hotarena si sychinqvat dosta ot istoriite, da ne kaja vsichki. Inache - da, ima nqkolko takiva profila, no imenno poslenoto neshto, koeto si e kachila Preslava na stenata e snimka ot diskoteka The face, taka che .. ili e istina, ili e dosta dobyr fotoshop (moje bi go e napravil tozi, koito obrabotva snimkite i krakata na Nikoleta :D:D:D ) Inache, shte se razbere.

Коментирай

kris

преди 7 години

tova ne e iztinski chat tova si fotoshop

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.